Skal I til at have en hund? Her er det, du skal have med i dine overvejelser

Der er rigtig mange mennesker, som gennem livet flere gange kommer til at ønske sig en hund. Der er rigtig mange, der bare aldrig får gjort noget ved det, og det er lidt af en skam. For det er ikke uden grund, at vi for det meste kalder hunden for menneskets bedste ven. Det er mere end blot et kæledyr, og hvis man finder den rette hund, kan man komme til at finde en relation, som ikke engang et menneske kan give. Hvis I overvejer at få en hund i jeres familie, er der som altid en del ting at have med ind i overvejelserne. Det kan du læse meget mere om herunder.

Hvilket foder skal I benytte?

For det første er det vigtigt at finde ud af, hvilken hund I overhovedet skal have. Her kan der også være mange delte meninger, men det handler bare om at finde frem til en løsning, hvor alle ender med at blive tilfredse. Og så skal man lige huske på, at det ikke er alle hunde, der passer til alle mennesker, så det skal man også have med i sine overvejelser. Men når man så har fundet ud af det, er det en god idé at overveje de praktiske spørgsmål. Her er hundefoderet et af de ting, der kan træffes nogle valg ved. Her kan kornfrit hundefoder være et glimrende alternativ til det klassiske, som kan have nogle ulemper ved sig. Når du køber kornfrit, slipper du for en helt masse ting, som i sidste ende kan have nogle konsekvenser for din hund, og en af de ting er gluten.

Kan I alle sammen hjælpes ad?

Endnu en ting, som det virkelig er værd at have med i sine overvejelser er, hvordan det hele skal fungere i praksis. Der er en del ting at holde styr på, når man har en hund, og så er det bare ikke fedt, hvis alle opgaverne er efterladt til en enkelt person. Derfor ville det være ideelt, hvis man kunne dele opgaverne ud på familien, sådan at man hjælper hinanden. Hvis der måtte være børn i husstanden, er det tilmed en rigtig god måde at få dem til at lære noget om at tage noget ansvar. Der er derfor mange gode grunde til at få en hund, men der er også mange overvejelser.

Disse hundeejere har allerede bedømt hundeskovene
900+ har allerede bedømt Danmarks hundeskove
Trine Olsson

stars3

Trine O.

Bedømte Mølholm Ådal
Dejligt stort

g4s632610c146a35f8434d26953c38bc88eec843
7c1da5f83963cc7eb0a2226bd1e5f0532dde5f09
55da0d7d5638bf8dae50bb7acfea8480f04e3f4b
ea1de7c115539bcda4ee84a0053e376b988ba8ff
Hanne Vaaben

stars3

Hanne V.

Bedømte Sperrestrup Skov
En helt fin hundeskov, som jeg vil placere blandt de bedre af dem jeg har besøgt indtil nu. Rigtig dejligt med grusstier! Der er 600 meter rundt (iflg. min Endomondo), når du tager stien hele vejen i kanten, så det er ikke et kæmpe område, men helt fint til en halv times luftetur, når man inkluderer "midterstier" med træning i rør og på bomme.
Læs bedømmelse
Nanny Dorte Jansen

stars1

Nanny D.

Bedømte Præstø Hundeskov
Der findes ingen hundeskov i eller ved Præstø. Der har i mange-mange-mange-mange år været talt og skrevet døre op og stope ned om at det var på tide, at der blev etableret bare en lille bitte smule for hundefolket i Præstø og omegn, men forgæves.
Læs bedømmelse
Helle Jensen

stars3

Helle J.

Bedømte Benløse Hundeskov
Rigtig god hunde skov. Godt besøgt så der er mange og lege med
Læs bedømmelse
Jens Peter Ax

stars3

Jens P.

Bedømte Vangen hundeskov
Dejlig overskuelig hunde skov