De kolde gåture


I disse kolde tider har vi mennesker måske brug for pels, ligesom vores hunde har. Det er hvert fald vigtigt at holde varmen når vi skal ud på de lange gåture med menneskets bedste ven. Det handler selvfølgelig om påklædning, fordi der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning.

Det starter alsammen nede ved fødderne. Fodtøjet er yderst vigtigt, for at vi passer på vores fødder under de lange gåture.


Men det er også vigtigt at have de rigtige strømper på under. Når det handler om at holde fødderne varme og sunde er der mange muligheder. Termosokker, uldsokker eller ragsocks? Varme sokker har mange navne, hvortil de også har forskellig kvalitet og funktion. Uldsokker lyder måske til at være noget der kan klø nede i skoen, men det kommer helt an på hvilken slagt uld der bliver brugt. Typisk ser vi brug af merinould eller angorauld, hvilket er bløde uldtyper som egner sig perfekt til undertøj.

Når vi nu har fået de rigtige sokker ned i de rigtige sko, skal vi også have overtøjet klar til den kolde gåtur med hunden.


Her behøver du ikke hoppe i en stilløs termojakke med forrige års skibukser. Vi ser nemlig en stigende trend af flyverdragter på markedet, hvor mange brands tilføjer deres eget unikke look til. En flyverdragt er perfekt til de lange og kolde gåture, og gør at vi ikke behøver forkorte turen, og skynde os hjem i varmen. Og så kan du se godt ud imens. Det er win-win! Du finder et hav af trendy flyverdragter med og uden hætte, i tidens trendy farver og nuancer, og er typisk med foret med en blød og varm inderside. Så ikke nok med at du kan holde varmen med en flyverdragt, du kommer også til at se smart ud, samt er det nemt at matche med sko og støvler. Det er vigtigt at kigge på kvaliteten hertil, da flyverdragten skal være funktionel og gerne holde flere sæsoner. De meget populære overdele flyverdragter fra Global Funk, produceres hvert år, og laves i høj kvalitet så de holder igen år efter år.

Så hvordan holder vi varmen bedst når vi er ude med hunden her i vintertiden? Vi foreslår altså et par gode varme uldsokker, og en smart flyverdragt fra Global Funk, så du både holder varmen og ser godt ud.

Disse hundeejere har allerede bedømt hundeskovene
890+ har allerede bedømt Danmarks hundeskove

Lisa L.

Bedømte Vinderup hundeskov
Lækker hundeskov. Stort område i selve skovkanten.
Læs bedømmelse

Anita H.

Bedømte Gødding hundeskov
Super hundeskov som er velbesøgt og stor nok til at få en god gåtur.
Læs bedømmelse

Maria A.

Bedømte Grønlien Hundeskov
Det er en super god hundeskov. kan varmt anbefales
Læs bedømmelse

Bedømte Kobbelhøje Hundeskov
Kan absolut anbefales. Spændende terræn, der skifter karakter alt efter årstid. Store høje, snoede stier og en størrelse så hunden kan blive væk ;)
Læs bedømmelse

Erik B.

Bedømte Bærmose Skov
Indhegnet