Alle blogindlæg

De kolde gåture


I disse kolde tider har vi mennesker måske brug for pels, ligesom vores hunde har. Det er hvert fald vigtigt at holde varmen når vi skal ud på de lange gåture med menneskets bedste ven. Det handler selvfølgelig om påklædning, fordi der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning.

Det starter alsammen nede ved fødderne. Fodtøjet er yderst vigtigt, for at vi passer på vores fødder under de lange gåture.


Men det er også vigtigt at have de rigtige strømper på under. Når det handler om at holde fødderne varme og sunde er der mange muligheder. Termosokker, uldsokker eller ragsocks? Varme sokker har mange navne, hvortil de også har forskellig kvalitet og funktion. Uldsokker lyder måske til at være noget der kan klø nede i skoen, men det kommer helt an på hvilken slagt uld der bliver brugt. Typisk ser vi brug af merinould eller angorauld, hvilket er bløde uldtyper som egner sig perfekt til undertøj.

Når vi nu har fået de rigtige sokker ned i de rigtige sko, skal vi også have overtøjet klar til den kolde gåtur med hunden.


Her behøver du ikke hoppe i en stilløs termojakke med forrige års skibukser. Vi ser nemlig en stigende trend af flyverdragter på markedet, hvor mange brands tilføjer deres eget unikke look til. En flyverdragt er perfekt til de lange og kolde gåture, og gør at vi ikke behøver forkorte turen, og skynde os hjem i varmen. Og så kan du se godt ud imens. Det er win-win! Du finder et hav af trendy flyverdragter med og uden hætte, i tidens trendy farver og nuancer, og er typisk med foret med en blød og varm inderside. Så ikke nok med at du kan holde varmen med en flyverdragt, du kommer også til at se smart ud, samt er det nemt at matche med sko og støvler. Det er vigtigt at kigge på kvaliteten hertil, da flyverdragten skal være funktionel og gerne holde flere sæsoner. De meget populære overdele flyverdragter fra Global Funk, produceres hvert år, og laves i høj kvalitet så de holder igen år efter år.

Så hvordan holder vi varmen bedst når vi er ude med hunden her i vintertiden? Vi foreslår altså et par gode varme uldsokker, og en smart flyverdragt fra Global Funk, så du både holder varmen og ser godt ud.

Det perfekte outfit til den kolde gåtur - Uldsokker og flyverdragt

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3520+ Hundeejere
920+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet