Alle blogindlæg
Har du lige fået den sødeste lille hundehvalp hjem, som du bruger det meste af din tid på? Ved du, at du skal i gang med træningen af din hundehvalp, men ved du ikke helt, hvor du skal starte, eller hvordan du går i gang med at træne din hund? Så får du her nogle gode råd til træning af din hundehvalp. 

Derfor er det et must at finde en god hundetræner, når du skal træne din hund

Hvis du ikke før har trænet en hund, så er det en god idé at finde en god, dygtig og erfaren hundetræner, som kan hjælpe dig på vej og ikke mindst guide dig. Hvis du gerne vil finde en god hundetræner, så læs mere om hvalpetræning her, og sørg for, at du finder den helt rigtige hvalpetræning til dig og din hund. Det er jo vigtigt, at det er dig, der træner din hvalp, men det er altid en god idé at have en ekspert inde over. 
Det er bestemt ikke nemt at træne en hvalp, men det er super vigtigt, fordi så sikrer du dig, at du har en hund, der er godt opdraget, og som hører efter dig. Derfor er det også en god idé, at det er dig, der træner din hund, så du sørger for, at din hund lystrer dig og ikke en anden. Det er altid en god idé at komme i gang med hvalpetræning i god tid, fordi så lærer din hvalp hurtigere, og du vil hurtigere have en lydig hund. 

Sådan lærer du din hund tricks

Det kan være en god idé at kigge på din hverdag, og hvordan du gerne vil have din hvalp til at indgå i den hverdag. På den måde kan du hurtigt finde ud af, hvad du gerne vil have, at din hvalp lærer. Der er jo de klassiske kommandoer som sit, dæk og kom, men det kan være, at du har nogle flere, du gerne vil have, at din hund lærer. 
Du lærer hurtigt, hvornår du har brug for, at din hvalp lystrer, og hvad du gerne vil have din hvalp til. Derfor er det så god en idé med hvalpetræning, så din hund kan lære alt det, du gerne vil have den til. 


Dette skal du vide, før du går i gang med at træne din hundehvalp

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3520+ Hundeejere
910+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet