Leder du efter en dyrelæge eller et dyrehospital i Malmø? Så er du kommet til det helt rigtige sted, her på (Link) giver vi dig nemlig overblikket over alle de bedste dyrlæger i Malmø og omegn. Her er dyrlæger, der kan tage sig af alle slags dyr, små som store - lige fra katte til marsvin og fugle. Her på siden kan du se åbningstider, finde links til dyrlægernes hjemmesider og kontakte dyrlægerne på e-mail direkte gennem denne side.
Find den helt rigtige dyrlæge i Malmø
I Malmø er der mange dyrlæger og dyrehospitaler at vælge imellem. Når du kontakter en dyrlæge i Malmø, er det vigtigt, at dyrlægen har den nødvendige viden i forhold til det dyr, som du har. Der er både dyrlæger, der har specialiseret sig indenfor mindre kæledyr men der er også dyrlæger, som har specialiseret sig i at arbejde med større dyr, som for eksempel heste. Har du en hest skal du selvfølgelige bruge en dyrlæge der har ekspertise på dette område.
Hvordan bestiller man tid hos en dyrlæge i Malmø?
På (indsæt website navn) viser vi en oversigt over dyrlæger og dyreklinikker i Malmø og omegn. Du kan så vælge den dyreklinik, der passer dig og dit dyrs behov bedst. Det kan du blandt andet gøre på baggrund af anmeldelser fra andre kunder eller hvor dyrlægen ligger i forhold til dit hjem. Du kan bestille tid til en konsultation via dyrlægens hjemmeside, ved at sende en e-mail eller ved at ringe til dyrlægen. Her på siden har vi ikke mulighed for at modtage tidsbestillinger til dit dyrlægebesøg.
Hvad koster en dyrlægekonsultation i Malmø?
Når det gælder priserne hos dyrlæger, er der fri konkurrence. Det betyder, at dyrlægeklinikkerne selv fastsætter priserne på konsultationer og de forskellige behandlinger. Det betyder også at priserne er forskellige alt efter hvilken dyrlæge du vælger – og selvfølgelig hvilken behandling dit dyr kræver.  
Når du bestiller en tid hos en dyrlæge i Malmø gennem (indsæt website navn), foretages betalingen stadig som normalt hos dyrlægen. Vi vil aldrig bede dig om betaling eller personlige oplysninger.
Gode råd inden besøget hos dyrlægen
Når du kommer til dyrlægen, kan der være mange informationer du har behov for at få. Derfor er det en god idé, at skrive nogle spørgsmål ned på forhånd, så du er sikker på at får svar på dine spørgsmål når du er hos dyrlægen. Skriv også gerne ned, hvis du har konsulteret en dyrlæge tidligere, eller hvis dit kæledyr medicin eller har en kronisk lidelse eller allergi. Det kan være vigtig information, hvis dit dyr skal behandles. Kæledyr kan nemt blive meget stressede før et besøg hos dyrlægen, derfor er det en god idé at berolige dyret og selv opføre dig roligt, dyret vil nemlig blive utryg, hvis det kan mærke, at du selv er stresset over situationen. 
Hvis du ved, at dit kæledyr det har tendens til at blive stresset i forbindelse med dyrelægebesøg, kan du bede din dyrlæge om at ordinere noget beroligende, så besøget kan gennemføres på en god måde for dig og dit kæledyr.
Akut behov for dyrlæge
Hvis der opstår en nødsituation, hvor dit kæledyr har brug for at besøge en dyrlæge uden for almindelig åbningstid, anbefaler vi. Anbefaler vi at du opsøger vagtdyrlægen i dit nærområde, så han kan sørge for den rette behandling til dit dyr hurtigst muligt.

Disse hundeejere har allerede bedømt hundeskovene
900+ har allerede bedømt Danmarks hundeskove
Lene Liv Lund

stars1

Lene L.

Bedømte Lystrup hundeskov
Kedelig hundeskov. Mangler træer og buske , det er bare en græsplæne der bestemt ikke er lige :( men det er bedre end ingenting og så er den indhegnet og det er da et plus. Kunne også være rart med et stativ med høm høm poser hvis man selv har glemt.
Læs bedømmelse
Julia Munch Madsen

stars2

Julia M.

Bedømte Esrumlund Hundeskov
Dejlig smuk skov, med store træer
Læs bedømmelse
Gitte Hjørringgaard Larsen

stars1

Gitte H.

Bedømte Nybæk Plantage
Den er umulig at finde. Den ligger ikke der hvor GBSen føre en hen. Der er ingen skilte der viser at der er en hundeskov. Jeg fandt en tilgroet indhegning, med en hund på lågen, hvor der stod, hunde må gå uden snor med ledsager.
Læs bedømmelse
Ellen Margrethe Kanne

stars3

Ellen M.

Bedømte Sdr. By Plantage
Fin indhegnet med stier og træer og nu med bænke og borde inde i området
Læs bedømmelse

0f4049b684660eb86a1b8d8cc8ee9d7d65545963
505d883e7f4b17a828041c0b4b691be864e48d0a
b33af3dedfb2f0c3b2e5067e9e6fe2191ad60d94
Angelina Bonde Harbo

stars1

Angelina B.

Bedømte Høve Hundeskov
Beklageligvis en skov, hvor du kan risikere at møde meget uvenlige folk, som udviser fjendtligt adfærd overfor hunde. Uanset om din hund er voksen eller hvalp, er der risiko for at den bliver gjort fortræd af en fremmed. Det er med den baggrund, at jeg trækker min første vurdering tilbage. Jeg er meget ked af og rystet over den oplevelse jeg og min 15 uger hvalp havde søndag den 3. marts 2013, da vi besøgte skoven. Jeg kan derfor ikke anbefale stedet til andre hundevenner med mindre du holder din hund i snor under hele besøget - ikke just konceptet med en "hundeskov".
Læs bedømmelse

2e968f117e9768bc725b285c4a9a00b66f22e5c1
29e20c415edfeda2815e783078ecd1b80ed2450c