Leder du efter en dyrelæge eller et dyrehospital i Malmø? Så er du kommet til det helt rigtige sted, her på (Link) giver vi dig nemlig overblikket over alle de bedste dyrlæger i Malmø og omegn. Her er dyrlæger, der kan tage sig af alle slags dyr, små som store - lige fra katte til marsvin og fugle. Her på siden kan du se åbningstider, finde links til dyrlægernes hjemmesider og kontakte dyrlægerne på e-mail direkte gennem denne side.
Find den helt rigtige dyrlæge i Malmø
I Malmø er der mange dyrlæger og dyrehospitaler at vælge imellem. Når du kontakter en dyrlæge i Malmø, er det vigtigt, at dyrlægen har den nødvendige viden i forhold til det dyr, som du har. Der er både dyrlæger, der har specialiseret sig indenfor mindre kæledyr men der er også dyrlæger, som har specialiseret sig i at arbejde med større dyr, som for eksempel heste. Har du en hest skal du selvfølgelige bruge en dyrlæge der har ekspertise på dette område.
Hvordan bestiller man tid hos en dyrlæge i Malmø?
På (indsæt website navn) viser vi en oversigt over dyrlæger og dyreklinikker i Malmø og omegn. Du kan så vælge den dyreklinik, der passer dig og dit dyrs behov bedst. Det kan du blandt andet gøre på baggrund af anmeldelser fra andre kunder eller hvor dyrlægen ligger i forhold til dit hjem. Du kan bestille tid til en konsultation via dyrlægens hjemmeside, ved at sende en e-mail eller ved at ringe til dyrlægen. Her på siden har vi ikke mulighed for at modtage tidsbestillinger til dit dyrlægebesøg.
Hvad koster en dyrlægekonsultation i Malmø?
Når det gælder priserne hos dyrlæger, er der fri konkurrence. Det betyder, at dyrlægeklinikkerne selv fastsætter priserne på konsultationer og de forskellige behandlinger. Det betyder også at priserne er forskellige alt efter hvilken dyrlæge du vælger – og selvfølgelig hvilken behandling dit dyr kræver.  
Når du bestiller en tid hos en dyrlæge i Malmø gennem (indsæt website navn), foretages betalingen stadig som normalt hos dyrlægen. Vi vil aldrig bede dig om betaling eller personlige oplysninger.
Gode råd inden besøget hos dyrlægen
Når du kommer til dyrlægen, kan der være mange informationer du har behov for at få. Derfor er det en god idé, at skrive nogle spørgsmål ned på forhånd, så du er sikker på at får svar på dine spørgsmål når du er hos dyrlægen. Skriv også gerne ned, hvis du har konsulteret en dyrlæge tidligere, eller hvis dit kæledyr medicin eller har en kronisk lidelse eller allergi. Det kan være vigtig information, hvis dit dyr skal behandles. Kæledyr kan nemt blive meget stressede før et besøg hos dyrlægen, derfor er det en god idé at berolige dyret og selv opføre dig roligt, dyret vil nemlig blive utryg, hvis det kan mærke, at du selv er stresset over situationen. 
Hvis du ved, at dit kæledyr det har tendens til at blive stresset i forbindelse med dyrelægebesøg, kan du bede din dyrlæge om at ordinere noget beroligende, så besøget kan gennemføres på en god måde for dig og dit kæledyr.
Akut behov for dyrlæge
Hvis der opstår en nødsituation, hvor dit kæledyr har brug for at besøge en dyrlæge uden for almindelig åbningstid, anbefaler vi. Anbefaler vi at du opsøger vagtdyrlægen i dit nærområde, så han kan sørge for den rette behandling til dit dyr hurtigst muligt.

Disse hundeejere har allerede bedømt hundeskovene
890+ har allerede bedømt Danmarks hundeskove

Helle J.

Bedømte Vallø Stifts Hundeskov
Pæn stor udsigt til marken. Og hvis man er heldig ser man rådyr hilsen vincent slimminge
Læs bedømmelse

Sanne O.

Bedømte Sejs Hundeskov
Jeg kommer gerne og tit. Ofte er der ikke et øje. Det er jo lidt lidt, at min hund kun skal læse " aviser" og ingen leg. Hvornår kommer I med jeres hunde? Kh Sanne
Læs bedømmelse

Sebastian W.

Bedømte Inderø Hundeskov
Virkelig dejlige omgivelser, og det er tilladt at have hunden løs ved opsyn af ledsager. Området strækker sig helt ned til Hald Sø, så hundene kan også bade imens de tumler rundt. :)
Læs bedømmelse

Natasja G.

Bedømte Hammel Hundeskov
Fantastisk hundeskov, hvor der er tænkt på det hele. Store områder, skov, agility, seperat hvalpe område, læskur, bænke og vand til hundene. Vi har kun haft gode oplevelser der og hele skoven er indhegnet. Det er super nemt at finde der til, da der er skiltet med den. :-) Virkelig et besøg værd!
Læs bedømmelse

Louise L.

Bedømte Inderø Hundeskov
Skønt, hyggeligt og smuk natur.
Læs bedømmelse