Alle blogindlæg
En velstimuleret hund er en glad hund

For de fleste af os er det en selvfølgelighed at sørge for, at vores hund får kvalitets hundemad, adgang til dyrlæge og en god seng at sove i. Men ikke alle er klar over, hvor stor betydning stimulering har for hundens velbefindende. Dagligt stimulation i form af gåture og leg / arbejde, er vigtigt for at holde din hund glad og i balance.


Udnyt naturen omkring dig

Der hvor din hund oplever den største stimulation er på jeres daglige gåture. For hunden er jeres gåture ikke bare en mulighed for at komme på toilettet. Det er her, den oplever verden, med alle dens dufte og lyde. Det er her, den leger og møder andre hunde, hvilket er vigtigt for hundens socialisering. Det er her, den får noget at drømme om, når den senere ligger i kurven.


Gode råd når du lufter din hund.

Hav din hund i hundesnor, hvor det er påkrævet. Det er dyrt at få en bøde. I følge dansk lovgivning, så skal din hund være i snor eller følge en person med fuld herredømme over den. Det er dog op til de enkelte kommuner at sætte reglerne, og derfor er det i mange byer ikke lovligt, at have din hund gående løs.

Sørg for, at din hund kan ses i mørke af andre trafikanter. Det kan du gøre med et hundehalsbånd eller en hundesnor med refleks. Eller du kan købe en refleksvest til din hund.

Skift rute. Giv din hund nye oplevelser ved at gå nye ture, i stedet for den samme tur rundt i kvarteret. Har du bil, så er det oplagt at tage din hund med en tur på stranden eller en tur i hundeskoven. Fordelen ved hundeskoven er, at din hund helt lovligt må løbe løs og udforske området, så længe din hund ikke er til fare for andre hunde. 

Hvis du leder efter det bedste hundeudstyr og hundetilbehør til din hund så køb kvalitet. Det kan godt betale sig. Hundeudstyr som hundesnor og seler bliver brugt dagligt.


Aktiver hunden i hjemmet
For mange hunde kan dagene godt blive lange, hvis de kun er afbrudt af en gåtur morgen og aften. Det er derfor vigtigt, at du også sørger for, at aktivere din hund i løbet af dagen

Har du have, så er det oplagt med et knudereb eller en frisbee. Korte seancer med leg kan gøre en stor forskel for din hunds velbefindende.

Mange hunde er også glade for plysdyr og andet hundelegetøj, som det er “lovligt” at bide i. Specielt til hvalpe og unghunde er det vigtigt at sørge for, at de har noget at bide i.

Er din hund alene hjemme, så sørg for at efterlade en udfordring til den. Det kan være et hundeaktivitetslegetøj, der spytter godbidder ud ved berørelse eller en kong med peaunutbutter. Nogen der kan aktivere hunden, mens du er væk på arbejde eller lignende. 
Der findes et stort udvalg af hundeudstyr på markedet og helt sikkert også noget, der falder i din hunds smag.En velstimuleret hund er en glad hund

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3520+ Hundeejere
910+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet