Alle blogindlæg
Det kan hurtigt blive uoverskueligt, hvis man har mange lån at skulle håndtere. Derfor er samlelån en praktisk løsning. Et samlelån er egentlig, at man kan få et nyt lån, der dækker det beløb, som man har på de andre lån - og dermed kun skal have ét sted at betale sin ydelse tilbage. Man kan finde et stort udvalg af samlelån på lendme.dk, der er Danmarks største formidler af lån.

Sammenlign samlelån og spar penge

LendMe giver dig overblik over dine muligheder hos 17 kendte banker. Ved at søge gennem dem bliver din ansøgning sendt til banker som Nordea, Spar Nord, Express Bank, Santander og Ikano Bank. Du kan sammenligne tilbud på helt almindelige lån, billån og samlelån. Det er en stor fordel at sammenligne tilbud, inden du låner. Faktisk viser en gennemgang af 25 banker i Danmark, at prisforskellen på lån er op til 5.5 gange så stor. Det betyder, at hvis du ikke sammenligner tilbud, kan gevinsten ved at samle dine lån være (markant) mindre. 

Find den bedste rente

LendMe samarbejde med en lang række forskellige banker, som ofte tilbyder meget konkurrencedygtige renter. De fleste onlinebanker er nemlig specialiseret i udlån, og når de samtidig ikke har udgifter i til fysiske filialer, som mange traditionelle banker har, har de mulighed for at holde deres omkostninger nede, og dermed også holde priserne på deres lån, på et minimum. Det skaber konkurrence mellem bankerne, der er en stor fordel for dig som forbruger, fordi det er med til at presse prisen på lån ned. 

Sådan låner man penge hos LendMe

LendMe er en platform, der forbinder låntagere med pengeinstitutter, der tilbyder lån. LendMe fungerer på den måde, at man som låntager udfylder et kort ansøgningsskema med personlige oplysninger og ønskede lånebeløb. Herefter vil LendMe matche ansøgningen med én eller flere af deres mange långivere, og man vil efterfølgende modtage et tilbud fra LendMe med de bedste vilkår for ens ansøgning. Når man har accepteret dette tilbud, så kan man have pengene på kontoen allerede samme dag - det afhænger dog af hvilken bank man har. Det er vigtigt at pointere, at man skal være fyldt 18 år for at kunne ansøge hos LendMe, og desuden skal man have en indtægt på minimum 100.000 kroner om året.
LendMe er Danmarks største formidler af lån, og kan være med til at give et overblik over de mange forskellige lånemuligheder. Det er både gratis og uforpligtende at sammenligne lån via LendMe. Du har også mulighed for at tale med deres kundeservicehold, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Du kan starte din ansøgning på lendme.dk.Få styr på din økonomi: Saml dine lån

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3520+ Hundeejere
920+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet