Sponsoreret af Lead Supply
Hvis du drømmer om at blive hundeejer eller måske tilføje et nyt familiemedlem, så gør du dig nok flere overvejelser. Måske særligt, hvilken race din nye hund skal være. Der kan være store forskelle i både hundens behov og pris. I denne artikel kigger vi ind på finansieringsmulighederne ved køb af hund, gode fifs og hvilke faldgruber du bør undgå. 
 
Det kan være svært at beslutte, hvilken hund man skal vælge. Der er findes smukke men også krævende racer. Det kan være svært at beslutte hvilken hund passer lige nøjagtigt ens ønsker og behov. Der er mange overvejelser at gøre sig, såsom hvilke muligheder man har motion og stimuli, som racen har brug for. Ej at forglemme at det kan være dyrt at skaffe sig en hund. Hvilken hund har man råd til og hvordan skal finansieringen komme fra? 

 
Forskelle på racer og priser 
Visse hunderacer, er væsentlig dyrere end andre. Men alt andet lige så koster det, både at skaffe og have hund - og det er langt fra alle som har en opsparing der kan dække erhvervelsen af sin nye hund. Er du i overvejelsesfasen om at finansiere køb af hund med et lån, kan du med fordel rådføre dig med en låneguide inden du låner penge. Det er nemlig nogle klassiske faldgruber ved at låne, som kan være nemme at falde i. Dette i særdeleshed, hvis man ikke har sat sig grundigt ind tingene, hvilket du kan undgå med en låneguide. 
 
Hvis man tager et forbrugslån til f.eks. en hund, så vil man højst sandsynligt tage enten i banken eller søge online. Der kan i undertiden være store forskelle på at låne i banken vs. online. En af de helt store forskelle er, at det ofte er mere gnidningsfrit at låne mindre beløb online, da det ikke kræver at man stiller sikkerhed. Låneprocessen er derfor væsentligt hurtigere. En essentiel ulempe kan være højere renter på online lån, som gør lånene dyrere end et forbrugslån i banken. 
 
Det kan være dyrt at købe hund samt alt tilbehør, den har brug for. Men hvis man låner penge til sin hund online, skal man være sikker på, at man har sat sig nok ind i sagerne til. En typisk faldgrube er her, at vælge det første lån man falder over, da det kan vise sig at blive frygteligt dyrt. Det kan være svært at vide hvor man skal starte sin informationssøgning henne, når man leder efter et godt og billigt lån. Det er noget af det, du bl.a. kan få overblik over med en låneguide. Hvis du vil købe en hund, så er prisen det første, du skal vide. Når du kender beløbet, så vil du kunne spore dig ind på meget du mangler - og eventuelt hvad det vil koste at låne. Husk dog at en hund også er en udgift i dit fremtidige budget. Sørg derfor for at du har råd til løbende udgifter og ikke kun anskaffelsen. 
 
Undgå de dyre faldgruber  
Lånemarkedet bliver med en låneguide mere gennemsigtigt og overskueligt. Når du skal finde det billigste og bedste lån for dig, så vær opmærksom på diverse faktorer som renter, løbetid og ÅOP. Når du kender ÅOP, så får du en indikation på lånets reelle pris og månedlige udgift. Derudover så læs altid det med småt og undgå derved de værste faldgruber.  
 
Faldgruberne kan nemlig være renter, gebyrer eller betingelser, som ikke umiddelbart står tydeligt frem. Dem skal man kende inden, man optager et lån. Når man låner penge på nettet, har man ikke en bankrådgiver til at vejlede en. Her må man selv sætte sig godt ind i det hele med god hjælp fra en låneguide. På den måde ved du, hvad du skal kigge efter, når du sammenligner de forskellige typer lån. Det kan blive utroligt dyrt, hvis man begynder at låne penge, som man ikke har råd til at betale tilbage. 
Disse hundeejere har allerede bedømt hundeskovene
900+ har allerede bedømt Danmarks hundeskove
Andreas Petersen

stars3

Andreas P.

Bedømte Hundeskov Rønnebæk øst
Super dejlig området

689aa283d6d0ab6fc063c8aa4333b9992c41bb6d
foxEVBFeJEMRCTtjUGms1Fv7zVoUfLqKzQQRddvH
Kjeld Mortensen

stars2

Kjeld M.

Bedømte Læsø Klitplantage
Det er jo bare dejligt med en sådan god hundeskov, vi nød alle at gå tur i skoven?
Læs bedømmelse

81c69f824b0ab513efd7c44b359fccd69aab9b10
Kjeld Mortensen

stars3

Kjeld M.

Bedømte Sjørup Hundeskov
Fantastisk hundeskov med gode p. muligheder. Et besøg værd.
Læs bedømmelse
Kirsten

stars3

Kirsten

Bedømte Jægersborg Dyrehave, Cottageparken
Hyggelig at gå med hunden i det der er en almindelig park, her er flere almindelige gæster end gæster med hunde, men vi hyggede os.
Læs bedømmelse
Leonie Bella Brok

stars2

Leonie B.

Bedømte Bjerregrav Hundeskov
Indhegnet hundepark. Fin hvis man bare lige vil lufte vapsen men det er kun en park med nogle træer. Skov er det ikke :-)
Læs bedømmelse

bc9a3b214ddcd684198e1f28be363b37e0df2878
c82dac9d78fe75fe83c45700ad673bc59ca32c2f
dd43784217ee9653b0baad00ceca999a07c794da
996549bd4d7134efbbb17c4616ac053fa18f0fd0