Alle blogindlæg
Hvis du vil have styr på stamtavle, forsikring og alt hundeudstyret, kan det blive en dyr fornøjelse at få en ny hund. Derfor er det en god idé at få styr på finansieringen og hundebudgettet, inden du anskaffer dig en ny hund. 
 
Der er mange udgifter forbundet med en ny hund. Hunden i sig selv kan hurtigt koste op mod 12.000 kroner, og så kommer der forsikringer, foder, udstyr og alt muligt andet oveni. Derfor kan det hurtigt komme til at gøre ondt på økonomien, hvis du ikke har lagt et godt budget og planlagt din finansiering, inden du gør i gang med at købe en ny hund. Men bare rolig. Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan du undgår, at din nye hund spiser hele dit økonomiske råderum. 
 
Hvis du overvejer at låne penge til at finansiere dit hundekøb, er det først og fremmest en god idé at konsultere en låneguide, der sammenligner de forskellige lånemuligheder. Eksempelvis har Fairlån samlet en oversigt med mange populære lånemuligheder samt generel information om lånemuligheder. Fordelen ved dette er, at du får et bedre overblik over priser samt vilkår, hvormed du lettere kan finde en løsning som er billig og passer til dit behov.
 
Læg et budget over samtlige udgifter 
Før du kan få ordentligt styr på finansieringen af dit hundekøb, bør du få et overblik over alle udgifterne i forbindelse med købet. For hvad koster en hund egentligt? Over et helt liv estimerer forbrugerøkonomer, at en hund koster godt og vel 100.000 kroner. Det er vel og mærke, når man medregner alle udgifter til dyrelæge, køb af hundetegn, legetøj, hundetræning, og hvad der ellers er af hunderelaterede udgifter. 
 
Derfor er det en god idé at undersøge de forskellige udgifter, som knytter sig til det at have en hund og lægge et budget derefter. Eventuelt kan du lægge nogle penge til side på en hundekonto hver måned, så der altid ligger en sum, hvis du pludselig skal betale en hunderegning. 
 
Finansiering af dit hundekøb 
Men selvom du lægger et godt budget og lægger lidt penge til side hver måned, ligger de fleste udgifter typisk inden for det første år, hvor du blandt andet skal købe både hund, foderskål og transportkurv. Godt og vel en fjerdedel af udgifterne for et helt hundeliv ligger inden for hundens første år. Derfor kan mange have brug for lidt ekstra kapital til at få råd til den nye hund. Derfor tyer nogle til et lån, for at finansiere de mange ‘etableringsudgifter’. 
 
Inden du selv hopper ud i at låne, er det en god idé at finde ud af præcis, hvor meget du vil låne, samt hvor meget du har råd til at afbetale hver måned. Herefter kan du finde det lån, som passer bedst til din økonomi. Mange vil gerne betale hurtigt af på deres lån, men det er vigtigt, at de månedlige terminer passer med, hvad du faktisk har råd til at betale. Ellers bliver hunden nærmere familiens dyre udgift end menneskets bedste ven. 
 
Derfor er det vigtigt at holde øje med både renter, løbetider og de samlede årlige omkostninger, når du er på udkig efter dit lån. Du skal betragte lånet som en pakkeløsning, hvor alle delelementerne er vigtige. Undgå kun at kigge på ét element som renter, udbetalingsdato eller løbetid. Så ser du nemlig ikke, hvad den reelle, samlede pris er for dit hundelån.

Finansiering af ny hund: Dette skal du være opmærksom på

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3520+ Hundeejere
920+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet