Alle blogindlæg
Du har besluttet dig for, at stilheden skal brydes i dit hjem. At komme hjem til en mørk og tom entre uden nogen stor begejstring bliver bare alt for kedeligt i længden. Du smider tasken, skoene og smækker dig i sofaen, hvor du sætter den samme serie på, som du aldrig følger med i, men i det mindste er den god at falde i søvn til. Skal det til at være slut?
Du ved, at det er på tide at skaffe en hund. Du har allerede været på nettet og kigge billeder på diverse internater og fået en aftale på plads. Du er klar til at få en hund, om noget tid er internatet klar til at give dig en hund; men hjemmet… hjemmet er ikke klar til en hund.

Storindkøb af hundetilbehør og indretning

For at klargøre boligen til det nye familiemedlem skal man virkelig ud og investere i en masse hundetilbehør. Men websøgninger og ture i diverse dyreforretninger giver uden tvivl et godt indblik i, hvor mange hundetilbehør du skal købe. I det øjeblik du har købt snor, hundekurv, mad- og vandskål samt naturligvis en sæk foder og nogle ruller hundeposer, så er du rigtig godt på vej til at blive den bedste hundeejer.
Sagen er den, at bemærker man hvor stort udvalg af hundetilbehør, der er, så vil man indse at ligesom mængden af essentielle ting egentlig er større end forventet, så er der også så mange forskellige former for hundetilbehør, der kan være med til at gøre det nemmere for jer begge at have en hund.
Meget hundetilbehør er netop behovsorienteret både for hunden og for dig selv, så har du et ønske om at træne hunden, kan du investere i en klikker, får den lopper eller flåter, så er der shampoo og kam. Listen kan fortsætte og fortsætte, og det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvor meget hundeudstyr der er absolut nødvendigt at have, så snart hunden ankommer til sit nye hjem.

Godt humør der går begge veje

Netop fordi hunden i første omgang er blevet anskaffet for at skabe en frisker stemning og glæde, så er det også vigtigt at give hunden en glæde, den kan give igen. Med sædvanlige gåture og udendørsleg, kan hunden bruge energi og undgå at kede sig – hvilket er super vigtigt for, at du også kan slappe af med din hund, når alt energien er opbrugt.
Når du køber udstyr og hundetilbehør, er det både vigtigt at tænke på, hvilke behov du ønsker stillet, men lige så meget hvad du selv vil have ud af dit køb.
Når du køber udstyr til træning, skal du overveje, om det er med henblik på, at hunden skal lære tricks, der imponerer, eller er det for at gøre din hverdag nemmere?
Det handler nemlig om begge parter, når du køber ind til din hund. Hvis du starter med de mest essentielle ting, kan du altid tilføje ekstra ting hen ad vejen. 

Forbered dig på din nye hund

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3520+ Hundeejere
920+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet