Forbered dig på din nye hund

Du har besluttet dig for, at stilheden skal brydes i dit hjem. At komme hjem til en mørk og tom entre uden nogen stor begejstring bliver bare alt for kedeligt i længden. Du smider tasken, skoene og smækker dig i sofaen, hvor du sætter den samme serie på, som du aldrig følger med i, men i det mindste er den god at falde i søvn til. Skal det til at være slut?

Du ved, at det er på tide at skaffe en hund. Du har allerede været på nettet og kigge billeder på diverse internater og fået en aftale på plads. Du er klar til at få en hund, om noget tid er internatet klar til at give dig en hund; men hjemmet… hjemmet er ikke klar til en hund.

Storindkøb af hundetilbehør og indretning

For at klargøre boligen til det nye familiemedlem skal man virkelig ud og investere i en masse hundetilbehør. Men websøgninger og ture i diverse dyreforretninger giver uden tvivl et godt indblik i, hvor mange hundetilbehør du skal købe. I det øjeblik du har købt snor, hundekurv, mad- og vandskål samt naturligvis en sæk foder og nogle ruller hundeposer, så er du rigtig godt på vej til at blive den bedste hundeejer.

Sagen er den, at bemærker man hvor stort udvalg af hundetilbehør, der er, så vil man indse at ligesom mængden af essentielle ting egentlig er større end forventet, så er der også så mange forskellige former for hundetilbehør, der kan være med til at gøre det nemmere for jer begge at have en hund.

Meget hundetilbehør er netop behovsorienteret både for hunden og for dig selv, så har du et ønske om at træne hunden, kan du investere i en klikker, får den lopper eller flåter, så er der shampoo og kam. Listen kan fortsætte og fortsætte, og det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvor meget hundeudstyr der er absolut nødvendigt at have, så snart hunden ankommer til sit nye hjem.

Godt humør der går begge veje

Netop fordi hunden i første omgang er blevet anskaffet for at skabe en frisker stemning og glæde, så er det også vigtigt at give hunden en glæde, den kan give igen. Med sædvanlige gåture og udendørsleg, kan hunden bruge energi og undgå at kede sig – hvilket er super vigtigt for, at du også kan slappe af med din hund, når alt energien er opbrugt.

Når du køber udstyr og hundetilbehør, er det både vigtigt at tænke på, hvilke behov du ønsker stillet, men lige så meget hvad du selv vil have ud af dit køb.

Når du køber udstyr til træning, skal du overveje, om det er med henblik på, at hunden skal lære tricks, der imponerer, eller er det for at gøre din hverdag nemmere?

Det handler nemlig om begge parter, når du køber ind til din hund. Hvis du starter med de mest essentielle ting, kan du altid tilføje ekstra ting hen ad vejen. 

Disse hundeejere har allerede bedømt hundeskovene
860+ har allerede bedømt Danmarks hundeskove

Heidi S.

Bedømte Hundepark Hirtshals
Helt åpen plass uten vegetasjon, en fotballbane stor. Her stopper vi alltid før og etter ferjen slik at hunden kan få løpe litt.
Læs bedømmelse

Ulrik B.

Bedømte Grund Hundeskov
Fantastisk skov, hvor hunden bare kan få lov til at løbe! (:
Læs bedømmelse

Kamilla S.

Bedømte Hjallerup Hundeskov
Fin hundeskov, men en anelse ærgeligt at man har følelsen af at gå i en grantræ's plantage
Læs bedømmelse

Maj-britt H.

Bedømte Flyvesandet Hundeskov
Den er fin ren men meget kedelig men man kan jo gå en fin tur ved strande var lidt skuffet da jeg kom fra Odense
Læs bedømmelse

Sarah C.

Bedømte Flyvestation Værløse hundefold
Fin ny åben og lys hundeskov, mangler dog lidt hunde at lege med, men den er vidst også ret ny så man kan håbe at der kommer flere besøgende. Der er også en bænk så man kan slå sig ned og nyde en kop kaffe eller andet. :-)
Læs bedømmelse