Alle blogindlæg

Om man er hundeejer eller kender en hundeejer, så ved man hvor mange forskellige roller en hund får i en husstand. ”Det er min bedste ven”, ”Det er et medlem af familien” eller ”Det er min baby”, der er ikke nogen tvivl om, at hunden har en særdeles stor betydning for en husstand, og fordi den er så vigtig for os, så kan vi godt tage at give den noget foder den har godt af, og som gør den i stand til at have en energisk, god dag.

Energi og vitaminer til dagen

Hunde er meget energiske dyr. Går man en tur med sin hund ude i et åbent terræn, og den møder nogle af sine venner, så vil man se dem løbe og have det sjovt. Sande vandhunde vil også ved strande og søer udnytte en god mulighed for at springe rundt; ja selv endda hvis de møder en fin mudderpyt i skoven.

Al denne aktivitet er med til at opbygge hundens muskler og struktur, men som man siger; uden mad og drikke, dur helten ikke. Derfor er det essentielt at man giver hunden noget kvalitetsfoder som giver hunden de nødvendige vitaminer og stoffer, så den kan varetage sit høje energiniveau og det smittende, gode humør.

Brands som Hike hundefoder genkender, at hunden har dette behov. Derfor er Hike hundefoder netop fremstillet med henblik på at give hunden de nødvendige resurser ved at udelade billige koncentrater og ekstrakter til fordel for indholdsrige råvare. Hike hundefoder er derved noget af det bedste, som du kan putte i hundens madskål.

God kost er vejen til det lange liv

Ligesom det førnævnte brand så har også Essential Foods valgt at fylde deres foderposer med råvarer, som minder om det, den naturlige hund ville have spist, dengang de levede i naturen. Fordi hunden ren faktisk får næring gennem hele sin skål med Essential Foods og ikke kun delvist, så fører det til at hunden kan have en lignende styrke som den ville have haft for mange, mange år siden.

Men fordi hundens levevilkår har ændret sig; frem for at skulle frygte for sit liv og altid være på vagt, så har vi taget hunden indenfor hvormed den er sikret fra udefrakommende farer. Her er problemet jo så at hvis vi vælger at købe de her billige produkter som svækker hunden og på længere sigt kan være til skade for hunden.

Ligesom vi selv har brug for god og vitaminrig kost som styrker vores knoglestruktur og mentale helbred, så er det også essentielt at hunden får det; og fordi hierarkiet er opbygget sådan, at du er ejeren, og du er den der skaffer føden til din hund, så er det også dit ansvar, at hunden får mulighed for at opbygge et godt helbred.

Derudover kommer det også dig selv til gode, fordi du vil have flere gode stunder med din hund, og fordi det er en sund hund, så vil du også kunne slippe for de mange regninger fra dyrlægen, så du meget mere ud af at holde din hund sund og glad med kvalitetsfoder. 

Giv din hund et langt og godt liv med godt foder

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3520+ Hundeejere
920+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet