Om man er hundeejer eller kender en hundeejer, så ved man hvor mange forskellige roller en hund får i en husstand. ”Det er min bedste ven”, ”Det er et medlem af familien” eller ”Det er min baby”, der er ikke nogen tvivl om, at hunden har en særdeles stor betydning for en husstand, og fordi den er så vigtig for os, så kan vi godt tage at give den noget foder den har godt af, og som gør den i stand til at have en energisk, god dag.

Energi og vitaminer til dagen

Hunde er meget energiske dyr. Går man en tur med sin hund ude i et åbent terræn, og den møder nogle af sine venner, så vil man se dem løbe og have det sjovt. Sande vandhunde vil også ved strande og søer udnytte en god mulighed for at springe rundt; ja selv endda hvis de møder en fin mudderpyt i skoven.

Al denne aktivitet er med til at opbygge hundens muskler og struktur, men som man siger; uden mad og drikke, dur helten ikke. Derfor er det essentielt at man giver hunden noget kvalitetsfoder som giver hunden de nødvendige vitaminer og stoffer, så den kan varetage sit høje energiniveau og det smittende, gode humør.

Brands som Hike hundefoder genkender, at hunden har dette behov. Derfor er Hike hundefoder netop fremstillet med henblik på at give hunden de nødvendige resurser ved at udelade billige koncentrater og ekstrakter til fordel for indholdsrige råvare. Hike hundefoder er derved noget af det bedste, som du kan putte i hundens madskål.

God kost er vejen til det lange liv

Ligesom det førnævnte brand så har også Essential Foods valgt at fylde deres foderposer med råvarer, som minder om det, den naturlige hund ville have spist, dengang de levede i naturen. Fordi hunden ren faktisk får næring gennem hele sin skål med Essential Foods og ikke kun delvist, så fører det til at hunden kan have en lignende styrke som den ville have haft for mange, mange år siden.

Men fordi hundens levevilkår har ændret sig; frem for at skulle frygte for sit liv og altid være på vagt, så har vi taget hunden indenfor hvormed den er sikret fra udefrakommende farer. Her er problemet jo så at hvis vi vælger at købe de her billige produkter som svækker hunden og på længere sigt kan være til skade for hunden.

Ligesom vi selv har brug for god og vitaminrig kost som styrker vores knoglestruktur og mentale helbred, så er det også essentielt at hunden får det; og fordi hierarkiet er opbygget sådan, at du er ejeren, og du er den der skaffer føden til din hund, så er det også dit ansvar, at hunden får mulighed for at opbygge et godt helbred.

Derudover kommer det også dig selv til gode, fordi du vil have flere gode stunder med din hund, og fordi det er en sund hund, så vil du også kunne slippe for de mange regninger fra dyrlægen, så du meget mere ud af at holde din hund sund og glad med kvalitetsfoder. 

Disse hundeejere har allerede bedømt hundeskovene
890+ har allerede bedømt Danmarks hundeskove
Julia Munch Madsen

stars2

Julia M.

Bedømte Esrumlund Hundeskov
Dejlig smuk skov, med store træer
Læs bedømmelse
Louise Svane Thomsen

stars2

Louise S.

Bedømte Hedehusene
Parkering er ved Brandhøjvej nr. 1
Læs bedømmelse

503046e37fdc4bc1a5a15ccc75654f934f86d4dd
Claus Frydenborg Hansen

stars3

Claus F.

Bedømte Hundeskov Hallindskoven
Fantastisk sted. Mange stier, kuperet terræn og garanti for at møde hundevenner! Kan varmt anbefales.
Læs bedømmelse
K

stars1

Karen M.

Bedømte Grenaa Hundeskov
Var i Grenaa i dag i andet ærinde og ville lige lufte hunden inden hjemturen til Silkeborg. Sikke dog en skuffelse og vi måtte alligevel i hundeskoven i hjembyen.
Læs bedømmelse

8df9475d0396d89e58b57c95fe06ce4c7fd2505d
9357d1e0d4e34d1f2301f8065dcc4b8a63767d15
eb5d2fbc504611c83063864ee611be7d394beda6
25a36af45125ec56189fdaa35bb2b6475368b2a3
Siri Renée Richter Jungersen

stars3

Siri R.

Bedømte Trekantskoven hundeskov
Super lækker hundeskov! Fantatisk at der ikke er en indhegning. Så er det nemlig kun dem der rent faktisk overholder reglerne, og har styr på deres hunde, der kommer der! Virkelig godt!
Læs bedømmelse