Giv din hund et langt og godt liv med godt foder

Om man er hundeejer eller kender en hundeejer, så ved man hvor mange forskellige roller en hund får i en husstand. ”Det er min bedste ven”, ”Det er et medlem af familien” eller ”Det er min baby”, der er ikke nogen tvivl om, at hunden har en særdeles stor betydning for en husstand, og fordi den er så vigtig for os, så kan vi godt tage at give den noget foder den har godt af, og som gør den i stand til at have en energisk, god dag.

Energi og vitaminer til dagen

Hunde er meget energiske dyr. Går man en tur med sin hund ude i et åbent terræn, og den møder nogle af sine venner, så vil man se dem løbe og have det sjovt. Sande vandhunde vil også ved strande og søer udnytte en god mulighed for at springe rundt; ja selv endda hvis de møder en fin mudderpyt i skoven.

Al denne aktivitet er med til at opbygge hundens muskler og struktur, men som man siger; uden mad og drikke, dur helten ikke. Derfor er det essentielt at man giver hunden noget kvalitetsfoder som giver hunden de nødvendige vitaminer og stoffer, så den kan varetage sit høje energiniveau og det smittende, gode humør.

Brands som Hike hundefoder genkender, at hunden har dette behov. Derfor er Hike hundefoder netop fremstillet med henblik på at give hunden de nødvendige resurser ved at udelade billige koncentrater og ekstrakter til fordel for indholdsrige råvare. Hike hundefoder er derved noget af det bedste, som du kan putte i hundens madskål.

God kost er vejen til det lange liv

Ligesom det førnævnte brand så har også Essential Foods valgt at fylde deres foderposer med råvarer, som minder om det, den naturlige hund ville have spist, dengang de levede i naturen. Fordi hunden ren faktisk får næring gennem hele sin skål med Essential Foods og ikke kun delvist, så fører det til at hunden kan have en lignende styrke som den ville have haft for mange, mange år siden.

Men fordi hundens levevilkår har ændret sig; frem for at skulle frygte for sit liv og altid være på vagt, så har vi taget hunden indenfor hvormed den er sikret fra udefrakommende farer. Her er problemet jo så at hvis vi vælger at købe de her billige produkter som svækker hunden og på længere sigt kan være til skade for hunden.

Ligesom vi selv har brug for god og vitaminrig kost som styrker vores knoglestruktur og mentale helbred, så er det også essentielt at hunden får det; og fordi hierarkiet er opbygget sådan, at du er ejeren, og du er den der skaffer føden til din hund, så er det også dit ansvar, at hunden får mulighed for at opbygge et godt helbred.

Derudover kommer det også dig selv til gode, fordi du vil have flere gode stunder med din hund, og fordi det er en sund hund, så vil du også kunne slippe for de mange regninger fra dyrlægen, så du meget mere ud af at holde din hund sund og glad med kvalitetsfoder. 

Disse hundeejere har allerede bedømt hundeskovene
880+ har allerede bedømt Danmarks hundeskove

John H.

Bedømte Amager Hundestrand
Dejligt område, med græs og bade muligheder for man and beast 😊
Læs bedømmelse

Ove L.

Bedømte Aaby Skoven
Et rigtigt skønt område med både mark, skov, borde, bænke og vand til hunden. En skøn oplevelse for både hunden og mig.
Læs bedømmelse

Karina L.

Bedømte Sønderskoven
Ikke særlig brugt hundeskov, hvilket har gjort den rigtig god til at bruge til nervøse/hvalpe... Man kan også næsten gå uforstyrret og træne hvis man har lyst til det. Der er dog en del løbere, man skal tage hensyn til. Har tit brugt den til småtræf. Der ligger dog meget brugte veje udenom den, så hvis man er bange for ens hund kunne finde på at stikke af, er den ikke ideal at bruge til at rende frit i.
Læs bedømmelse

Marika P.

Bedømte Husby Hundeskov
Wir finden, es ist ein hübscher, aber sehr kleiner Hundewald. Uns gefällt, dass er rund herum eingezäunt ist und die dazugehörige große Wiese mit Picknicktischen und -Bänken zum Spielen und Verweilen einlädt.
Læs bedømmelse

Kjeld M.

Bedømte Gl. Rye hundeskov
God hundeskov