Handyman


De danske handymen har super travlt, for vi er nemlig mange, der har fået øjnene op for, hvor tidsbesparende det er, at hyre en handyman til små opgaver i hjemmet. Som oftest bliver resultatet også en del bedre end det resultat, vi selv var nået frem til.


Vi elsker at indrette os og tilpasse vores bolig, så den passer perfekt til familien. Derfor laver vi også til om og køber nyt. For de fleste af os, så elsker vi at komme på ideen og finde de rette materialer, men når det kommer til udførelsen, så finder vi det mindre sjovt.


Hyr en møbelsamler

Hyr en møbelsamler og spar dig selv for en masse frustrationer og for en masse tid. Ofte skal de møbler, vi køber, samles færdigt i hjemmet og det kan give store udfordringer. Det kan være svært at samle et større møbel, hvis man kun er én person. Det kan også give sine udfordringer at følge de brugsanvisninger, der kommer med møblet. Og det er heller ikke alle der har det rette værktøj liggende. Derfor vælger flere og flere også at betale sig fra det. 


Få hjælp i haven

Måske er kræfterne, der ikke helt længere til at få ordnet alt det på udendørsarealerne, som du gerne vil have gjort. Det kan også være, at du har svært ved at finde tiden til det. Vælger du at hyre en handyman, så kan du få hjælp til alle de små opgaver, som løbende skal ordnes. Det kan være at tagrenderne skal renses eller at et område af haven trænger til oprydning eller at du har en mindre maleropgave. Det kan også være at hækken skal klippes eller at køkkenhaven skal vendes.


Prioriter din tid 

Vi lever i en travl tid, hvor vi hele tiden er nødt til at lave prioriteringer for at kunne nå det hele. De mange ting, som vi hele tiden skal forholde os til, skaber en fortravlet hverdag for mange. Derfor er det også oppe i tiden at betale sig til mere fritid, som kan bruges sammen med familie og venner. Madkasser til døren er blevet rigtig populært, fordi det spare en masse tid, når der ikke skal handles ind på vej hjem. Rengøring er der også mange, der betaler sig fra og nu melder handy mændene er de får mange nye opgaver ind hverdag.


Måske er det også på tid, at du uddelegere nogle af de opgaver, som du ikke rigtig kan finde tiden til.


https://www.pinploy.dk/find/hundelufter

Disse hundeejere har allerede bedømt hundeskovene
890+ har allerede bedømt Danmarks hundeskove

Nickie B.

Bedømte Flyvestation Værløse hundefold
Stor og smukt område, dejlig grønt græs trods vintervejr.
Læs bedømmelse

Kristina S.

Bedømte Høbjerg Hundeskov
Super!

Dyveke E.

Bedømte Femhøjsande Plantage
Tur med veninde og Frida

Nickie B.

Bedømte Træbanken Hundeskov
Dejligt med bænk og skraldespande. Minusset her er at hundegården tit er ret mudret.
Læs bedømmelse

John M.

Bedømte Hundeskov Rønnebæk vest
Efter den over dobbelte udvidelse af arealet nu med et stort græsareal udover det eksisterende lille skov område, er dette blevet en af de bedre Hundeskove.
Læs bedømmelse