Alle blogindlæg

Hvilken hundekurv ville din hund vælge?

Som hundeejere ønsker vi at give det allerbedste til vores hund, men det kan være svært, når de ikke selv kan sige, hvad de har brug for eller foretrækker. Heldigvis kan du finde hundekurve, som er testet af mange forskellige hunde og har stor fokus på at give hunden optimal hvile – ung som gammel. 


Hunde er forskellige og kan have vidt forskellige behov. For nogle hunde er det vigtigt at hundekurven er ekstra blød at putte sig ind til og skaber tryghed. For andre er det vigtigt, at den har en høj kant, så hunden ikke kan falde ud af kurven, mens den drømmer livligt. Samtidig kan det være vigtigt for dig som ejer at finde en hundekurv, som er flot og som passer godt ind i dit hjem. Hos Totteland er der fokus på netop dette, og der tilbydes et solidt udvalg af hundekurve, som har højt fokus på både komfort og design. På den måde går hverken du eller hunden på kompromis med hundekurven. 


Hundehule til den putteglade hund 

Er din hund ekstra tryghedssøgende og kan godt lide at gemme sig lidt væk, for at få fred og ro, kan en hundehule være en god løsning. Her kan hunden slappe af fra omverdenen og samtidig følge med i, hvad der foregår i stuen. Hundehuler er perfekte til den mindre hund og er god både til afslapning og som soveplads. Ønsker du en løsning, hvor du har en åben hundekurv med ekstra blødt og puttevenligt underlag, kan vi anbefale en lækker donutseng. 


Legetøj til at udvikle din hunds evner

Vi kan ofte blive overraskede over, hvor kloge vores hunde egentlig er, og hvor dygtige de kan være til at løse opgaver. Samtidig elsker hunde at blive udfordret på deres kløgtighed, søgeevne og opmærksomhed. Hos Totteland finder du et varieret udvalg af lærerigt legetøj som for eksempel udfordrende snusemåtter, aktiveringslegetøj og bolde. Se din hund udvikle sig i kløgtighed og snilde, mens du samtidig giver den mange timers sjov underholdning.


Kvalitetsfoder til din hunds behov

Når vi taler om hundens trivsel, er der 3 grundsten, der skal være på plads: Søvn, trivsel og kost. Længe har udvalget af sundt hundefoder på markedet været mangelfuldt, og de fleste varianter har været fyldt med sukker. I dag kan du heldigvis finde et stort udvalg af sund og nærende hundefoder, som samtidig smager lækkert. Du kan for eksempel få mere naturligt foder, hvor det i stedet for hundekiks og tørfoder består af råt kød og fisk samt nærende dentalsticks. Nu kan selv dine godbidder blive sunde, og det bliver lettere at hjælpe hunden med at passe på vægten.


Hvilken ville din hund vælge?

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3520+ Hundeejere
910+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet