Alle blogindlæg

Køb af kurv eller pude til din hund har afgørende betydning for dit kæledyrs mentale og fysiske trivsel. Kurven skal kunne give din firbenede ven den optimale komfort både dag og nat, og den skal være lavet til at modstå det slid, der helt automatisk vil opstå fra poterne.

Det får både praktisk og økonomisk betydning for dig, at du bruger tid på at undersøge forskellige hundekurve.

Herunder finder du en komplet guide til at udvælge den pude til din hund, som giver de helt optimale trivselsvilkår.


Derfor har en god hundepude stor betydning for dit kæledyr

Din hund har lige så meget brug for at have et trygt og komfortabelt sovemiljø som vi mennesker har. Uanset hvilken alder dit kæledyr har, skal den have en seng, hvor den kan slappe af og få god støtte for hele kroppen.

Når du tager på ferie med din hund, vil dens pude være med til at give kæledyret en følelse af ro og mental tryghed. Den vil få nemmere ved at falde til og slappe af, så der er overskud til masser af leg og motion hver dag.

Ved at vælge en kvalitetsseng til din hund giver du først og fremmest dit kæledyr de bedste soveforhold. Derudover sparer du penge på længere sigt, da du får basisudstyr til hunden, som er lavet i de mest slidstærke og holdbare materialer. Når du vælger en moderne hundepude, er den designet med et aftageligt betræk.

Når du kan tage betrækket af for at vaske det i maskinen, kan din hund få glæde af sin kvalitetsseng i længere tid, og du kan opretholde et sundt sovemiljø og en god hygiejne i hjemmet.

Få overblik over de mest moderne puder til hunde

Når du undersøger markedet for kurve, madrasser og senge til hunde, finder du ud af, hvor mange produkter der er at vælge imellem. Hundesenge fremstilles i mange forskellige designs, og de laves i mange slags materialer, hvad angår både fyld og betræk.

Herunder kan du se nogle af de bedste og mest funktionelle hundepuder på det danske marked.

Graphite ”Lino” hundeseng – elegant pude til konkurrencedygtig pris

Hundepude (Sort-Grå) - Felpa - Fl. størrelser - Petlux

https://petlux.dk/products/hundeseng-morkegra-lino?_pos=6&_sid=5c8fa515c&_ss=r

Når du vil have en stilren pude til hunden, der skal kunne bruges igennem mange år, kan denne ”Lino” model være det rette valg. Den moderne pude er designet med et aftageligt betræk, som du kan vaske efter behov.

Overfladen på puden vil blive nusset, da din hund kan have snavs i pelsen og have beskidte poter. Med Graphite ”Lino” skal du ikke købe basisudstyr til hunde hvert år. Når du vasker betrækket, forlænger du levetiden på puden, og du optimerer kvaliteten.

Den moderne pude fremstilles i forskellige størrelser, så du kan vælge den model, som matcher din hund.

Med årene kan voksne hunde begynde at døje med svage og ømme led. I denne forbindelse er det ekstra vigtigt, at du vælger en pude med solidt fyldt af skum. ”Lino” er lavet med højelastisk skum, der er i stand til at støtte hele kroppen hos hunde, så den bedste komfort kan opnås hele natten igennem.

Særlige produktfordele

·            Findes i flere størrelser og farver

·            Vaskbart betræk

·            Kvalitetsskum som fyld

·            Elegant design

Scala hundepuf – pufpude der giver maksimal komfort

Hundepude Puf (Scala) - Ginger - Fl. størrelser - Petlux

https://petlux.dk/products/hundepude-scala-ginger?_pos=11&_sid=8ac0da070&_ss=r

Har din hund brug for den bedste støtte i forbindelse med hvile og søvn? Denne smarte pufpude er det helt rette valg, når du vil forkæle din hund. Du kan være med til at forsinke alderdomsrelaterede gener hos dit kæledyr, når du giver den udstyr, der er udviklet til at skåne led og knogler.

Scala puden er lavet i et innovativt, rundt design, der vil tage sig flot ud i dit hjem. Den kan vælges i forskellige farver og størrelser, så du kan få hundeudstyr, der matcher stilen og interiøret i hjemmet.

Det er let at tage betrækket af, så du kan vaske det i maskinen. Det tåler vask på op til 60 grader. Herved kan bakterier elimineres, så du skaber det sundeste sovemiljø for dit kæledyr.

Særlige produktfordele

·            Moderne udformning i rundt design

·            Findes i str. S og M

·            Aftageligt og vaskbart betræk

·            Ekstra støttegivende fyld

”Luivo” pude – multifunktionel hundekurv

Hundepude til inden- & udendørs (Taupe) - Luvio - Petlux

https://petlux.dk/products/hundepude-til-inden-udendors-taupe-luvio?_pos=8&_sid=8ac0da070&_ss=r

Vil du have størst anvendelsesværdi med udstyret til din hund? Med denne ”Luivo” pude kan din hund komme til at sove som en drøm både indenfor og udendørs.

Den multifunktionelle pude er lavet med betræk, som holder til fugt. Den kan bruges derhjemme, på besøg hos venner eller i forbindelse med ferie i sommerhus.

Det specialproducerede betræk er UV-resistent og vandafvisende, så farven ikke falmer, når kurven anvendes udenfor. Kurven er skabt til at modstå den danske vejr, og den kan tåle at befinde sig udenfor på alle årstider.

Det særligt ved produktet er, at både fyld og betræk kan vaskes. Polstringen kan vaskes i maskine ved 60 grader, mens betrækket kan vaskes ved 40 grader.

Særlige produktfordele

·            Du får mest værdi for pengene

·            Kan bruges udenfor i alle sæsoner

·            Nem at vedligeholde

·            Højelastisk skum

·            Tåler maskinvask

·            Kan vælges i forskellige størrelser

”Felpa” pude – bedste pude til at give mental tryghed

Hundepude (Sort-Grå) - Felpa - Fl. størrelser - Petlux

https://petlux.dk/products/hundepude-gra-felpa?_pos=10&_sid=8ac0da070&_ss=r

Mens nogle hunde har brug for masser af støtte i sengen, er der andre kæledyr, som primært har brug for at kunne føle sig mentalt trygge. Har du et kæledyr derhjemme, som hører til den sidstnævnte kategori, kan det være smart at vælge pude med imiteret pels.

Denne ”Felpa” pude giver din hund den dejligste komfort. Betrækket er lavet af silkeblødt plys, der vil svøbe sig tæt til om hundens krop.

Du kan vælge ”Felpa” i 2 forskellige farver (sort og grå), så du kan få den model, der matcher dit hjem.

Puden fremstilles i 3 forskellige størrelser, så både den lille, den mellemstore og den store hund kan få de mest afslappende og beroligende soveforhold.

Det højelastiske skum i puden vil forme sig efter din hunds krop i forbindelse med søvn. Når kæledyret rejser sig fra sin seng, vil skummet forme sig tilbage til sin naturlige facon.

Særlige produktfordele

·            Blødt plysbetræk

·            Findes i forskellige farver

·            Kan vælges i 3 forskellige størrelser (S, M og L)

·            Betrækket kan vaskes i maskinen

·            Polstringen kan vaskes separat

Hvad er den bedste hundekurv?

Hvad den bedste kurv eller pude til hunden er, vil altid afhænge af individuelle forhold. Du kan genkende de mest eksklusive hundekurve på, at de fremstilles i forskellige størrelser. Din store hund har brug for en tykkere og mere slidstærk pude sammenholdt med dig, der har et kæledyr af en lille hunderace.

Du kan bruge følgende kriterier til at udvælge den kurv eller pude, som vil være den rette til din firbenede ven:

·            Mulighed for at vælge størrelse

·            Betrækket kan tages af

·            Fyldet i puden er lavet til at give maksimal støtte

·            Design og farve der matcher din smag

Der kan være særlige behov hos dit kæledyr, som du skal tage hensyn til i forbindelse med køb. Har du en seniorhund, vil der være brug for en pude, der har ekstra polstring. Når du vælger produkter med højelastisk skum eller memory foam, får din hund den bedste støtte til både hofter, ben og ryg.

Mens parametre såsom fyld og størrelse skal tilgodese din hunds behov, vil forhold som design og farve afhænge af dine ønsker og stilmæssige krav.

Mange af de nyeste hundepuder kan vælges i forskellige farver. Hundens seng skal gerne befinde sig på det samme sted i hjemmet. Dit kæledyr har brug for en fast plads i boligen, som tilhører den.

Når sengen står fremme, vil den indgå som en del af indretningen i hjemmet. Derfor har det betydning for mange kæledyrsejere at kunne vælge hundekurv, som komplimenterer stilen i indretningen.

Om du er til en model i et stilrent look i grå eller sort, eller om du vil have hundeudstyr i pangfarver, er helt op til dig.

Den er en god idé at undersøge forskellige modeller af senge og puder til hunde, før du køber produkt. På den måde kan du sammenligne de mange varianter, som henvender sig til kæledyrene i alle aldre og størrelser.

Sådan finder du billige hundesenge i høj kvalitet

Når du har hund, vil der løbende være udgifter til at sikre dens sundhed og trivsel. Når du vil undgå at købe basisudstyr i tide og utide, skal du vælge kvalitetsudstyr fra starten af. Den store fordel for dig som forbruger og hundeejer er, at der er mange lækre og slidstærke hundepuder at vælge imellem på det danske marked.

Der lanceres hvert år nye modeller, som udvider dine valgmuligheder. Når der kommer nye varer til i sortimenterne hos forhandlere af hundeudstyr, vil mange af forrige sæsons varer blive sat ned i pris.

Du får mere værdi for pengene ved at købe hundekurv på tilbud fremfor at købe en billig kurv, der er lavet af mindre gode materialer.

Ved at benytte dig af udsalgskampagner, kan du komme til at spare mange penge på dit kvalitetsudstyr til din pelsede, firbenede ven.

Du får samme høje kvalitet på hundesengen på tilbud, som du ville have opnået, hvis du gav fuld pris for den. 

Inspirationsguide til køb af den bedste hundekurv

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3520+ Hundeejere
920+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet