Alle blogindlæg

Lad låsesmeden indbrudssikre dit hjemI 2018 blev der i Danmark gennemsnitligt begået omkring 80 indbrud hver dag. Ifølge Det Kriminalpræventive Råd https://dkr.dk/indbrud/indbrud-i-tal/ , er tallet faldende, men stadig meget højere, end hos vores nordiske naboer. Læs med her, hvor du får gode råd og vejledning til, hvordan du kan føle dig sikker, både når du er hjemme og når du er ude.Få lavet et sikkerhedstjek af din bolig


For at undgå, at din bolig bliver en del af indbrudsstatistikken, bør du overveje, om ikke du skal alliere dig med en låsesmed, som kan udføre et låse- og sikkerhedstjek hos dig. Låsesmeden vil gennemgå alle vinduer og døre og vurdere deres tilstand og deres nuværende sikringsniveau.  


Du vil efterfølgende modtage en rapport, der fortæller dig, om din nuværende sikring er i orden, eller om du har brug for yderligere sikring. Du skal være specielt opmærksom, hvis dine vinduer og døre er af ældre dato, da det ofte betyder, at der sandsynligvis ikke er tænkt solid sikring ind i dem. 


Er dine vinduer og døre ved at være godt slidte, er det sandsynligt, at det bedst vil kunne betale sig at skifte dem ud med noget nyt. Gode låsesystemer i en nedslidt dør eller en vinduessikring i et vindue med råd i karmen, afholder desværre ikke en indbrudstyv fra at bryde ind.Vær på forkant med indbrudstyven


Ifølge statistikkerne, begås der flest indbrud i vinterhalvåret og i ferieperioderne. Det er faktisk meget logisk, for i de mørke måneder kan indbrudstyven arbejde i ly af mørket og i ferieperioderne er folk ofte ude at rejse. 


Her kan du selv sørge for, at gøre det så svært som muligt for tyven. Installer for eksempel tænd og sluk lamper udendørs og lad være med at skilte med, at familien er taget på ferie. På den måde virker boligen ikke forladt og ingen sociale medier fortæller, at huset står tomt i en kortere eller længere periode.


For selv om dine låse er helt i top, kan man aldrig sikre sig 100% mod indbrud, men du kan gøre det så besværligt, at tyven vælger at opgive sit forehavende hos dig.Det betyder, at du kan slappe af, både når du er på ferie eller bare kommer sent hjem. 
Bo trygt og bo godt


En indbrudssikret bolig giver familien ro og tryghed, både når man er hjemme og når man er ude. Når du skal optimere på sikkerheden og have låsesmeden til at foretage installation af ny lås , kan du med fordel vælge en lokal låsesmed. Bor du på Østerbro, ja så vælger du en Låsesmed Østerbro , så kan du nemlig drage stor fordel af lokalkendskabet. 


Låsesmeden kender dit område og kan guide dig på bedste vis. Det giver en stor tryghed og skulle uheldet være ud og du får akut brug for oplukning af dør, kan din lokale låsesmed være hos hos dig i løbet af ganske kort tid. 


Det handler jo både om, at du og din familie kan føle jer trygge i hjemmet, men også om, at beskytte dine værdier og dit indbo, når i er ude. Lad låsesmeden indbrudssikre dit hjem

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3520+ Hundeejere
910+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet