Alle blogindlæg

PetGuide er dit nye kæledyrsmagasin, som løbende tester og skriver om alt det nyeste, samt det mest populære inden for kæledyrsverdenen.  


Hvad laver i?

Uge efter uge skriver vi om de bedste must-have produkter inden for hunde, katte, heste, gnavere og kaniner. Vi tester og skriver om alt inden for legetøj, udstyr og foder. Kun det bedste er godt nok til dit kæledyr. Derfor har vi også teamet op med nogle af de bedste danske kæledyrsshops, der er eksperter inden for området. Vi går ikke på kompromis med kvalitet. 


Hvorfor vi er anderledes end de andre

Men Petguide er mere end bare en side, hvor vi sælger de bedste produkter til dit kæledyr. Vi har vores eget community, hvor vi går meget op i at lære vores læsere og følgere bedre at kende. Det gør vi blandt andet via vores hjemmeside, hvor vi ugentlig har “Ugens Kæledyr” og gæsteblogindlæg, hvor vi både inkluderer vores følgere eller samarbejdspartnere. 

Vi sætter altså en lid i at lære vores følgere og kæledyr bedre at kende og skabe noget sammen.


Hvor finder du os?

Udover at finde os på petguide.dk, er vi på både Facebook og Instagram (Petguide.dk). Ligesom vi på hjemmesiden elsker at dele ud om vores følgere og læsere, gør det samme sig gældende på vores sociale medier. Vi ved, at kæledyrene er folks kæreste ejer og vi nyder derfor dagligt at dele alle de billeder, der bliver sendt eller delt med os. 


Har du en ide?

Synes du, at der mangler et emne derinde, som vi burde tage fat i, så er vi altid åbne for forslag. Det kan være, at du selv er på udkig efter et produkt, som vi endnu ikke har testet. Eller måske der er et område inden for kæledyr, som der bør være mere fokus på? Hvad end det er, så vil vi rigtig gerne høre det.Petguide → Læs mere om Danmarks nye kæledyrsmagasin!

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3520+ Hundeejere
910+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet