Alle blogindlæg

Forevig din hund

Hunden er menneskets bedste ven, men desværre er deres levealder kortere end menneskets. Men det behøver ikke betyde, at de ikke skal være en del af livet længere. Uanset om du stadig har din hund, eller om du bare savner den hver dag, så er her et par gode muligheder for at hylde og ære din kære ven.

Maleri

En smuk og personlig måde at have sin hund i hjemmet i mange år er ved at lave et protræt med akrylmaling. Akrylmaling er vandbaseret, og tørrer meget hurtigt, det er derfor nemt at arbejde med akrylmaling, selv hvis man er helt nybegynder. Farven holder i mange år, så man skal ikke være nervøs for, om maleriet falmer med tiden. Og frygt ikke, hvis du ikke er den helt store kreative sjæl, et smukt hjemmemalet protræt er netop noget særligt, fordi det er unikt lavet af dig. En smuk måde at mindes det venskab man har med sin lille firbenede ven.

Tatovering

Hvis du er lidt mere vovet, så kan du mindes din hund ved at få foreviget den på din krop. En tatovering af hundens navn, et poteaftryk eller det fine snudefyldte ansigt vil med garanti bringe glæde frem hver gang du får øje på det. Hvis din hund har sat et permanent aftryk på hjertet, så kan det være en smuk hyldest til din hund at få den permanent markeret på din krop.
 

Bær hundetegnet

Det identificerende hundetegn er symbolet på din hund. Når den ikke længere er hos dig, så kan du genbruge hundetegnet og få omdannet det til et fint smykke eller vedhæng. Det kan tilpasses, så det passer til en halskæde eller som et vedhæng i et armbånd. Eller med et lille hul i kan det omdannes til en nøglering, så du altid har det med dig når du går ud ad døren. Uanset om det skal bæres som smykke, nøglering eller måske noget helt tredje, så vil det med sikkerhed bringe gode minder frem i tankerne, hver gang du får øje på det.
 

Plant et huskested

Måske gik turen altid til stranden når I skulle ud og luftes. Eller måske var skoven favoritten når gåturen skulle tages. Uanset hvor i elskede at gå tur sammen, så bringer stedet helt sikkert en masse hyggelige erindringer frem. Plant en fin lille blomst, eller placer en lille malet sten, som et hyggeligt minde, hver gang du kommer forbi igen. 


Protræt maling af din hund

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3520+ Hundeejere
920+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet