Tre gode råd til, hvordan du kan gøre din hund glad

Dette indeholder sponsoreret indhold

Hunden er menneskets bedste ven. Det er i hvert fald det, som man kender den som. Og mange hundeejere vil nok skrive under på, at deres bedste ven er deres firbenede charmør ved deres side. Derfor betyder det også meget, at man kan se, at ens hund er glad. For man ønsker kun det bedste for din firbenede ven. Så læs med her, og få tre gode råd til, hvordan du kan gøre din hund glad. Om det handler om hundefoder, at respektere sin hunds natur, eller bare sætte tid af til leg i hverdagen, så kan du kun blive lidt klogere her.

Find det rigtige hundefoder til din hund

Ligesom mennesker er der ingen hunde der er ens. Derfor er deres energibehov og dermed behov til deres hundefoder heller ikke ens. Der er nemlig mange forskellige faktorer der spiller ind, når du skal vælge det rigtige hundefoder til din hund: blandt andet størrelse, aktivitet og muskelmasse. Når du skal vælge hundefoder, er det også vigtigt at kigge efter hundefoder af god kvalitet. På den måde sikrer du, at din hund får det bedste af det bedste til at fylde sine energidepoter op med. Der findes stort udvalg af hundefoder i høj kvalitet på markedet. Der findes hundefoder til alle aldre og racer samt til hunde med behov for en særlig diæt.

Respekter din hunds naturlige instinkter

Gør din hund glad ved at lade den være en hund. Det betyder, at du lader din hund udforske verden omkring sig med dens fremragende lugtesans, og dermed lade den snuse til noget, du måske ikke finder særlig lækkert. Du kan også lade din hund være social og lege med andre hunde, når I møder dem på en gåtur, ligesom du kan give din hund nye oplevelser ved at gå ture forskellige steder, så den hele tiden får nye indtryk. Elsker din hund en tur i vandhullet eller en stor dyb mudderpøl? Så lad den være en hund og giv den lov til at hoppe lidt rundt. Du kan altid vaske din hund ren med et dejligt bad efterfølgende.

Sæt tid af til at lege med din hund

Det har ingen betydning, om legen foregår indenfor eller udenfor. Så længe du bare sætter tid af til at lege med din firbenede ven. Der er mange måder, du kan lege med din hund. Om det er med bold, kæp, pivedyr eller noget helt fjerde. Det handler om at din hund får lov til at bruge sine naturlige instinkter, mens den får aktiveret sin hjerne. Hunde elsker alle at lege, så udnyt tiden I leger sammen, Styrk for eksempel dens hjerne med nye leje eller nye kommandoer. Måske har du købt et nyt legetøj, som du kan overraske din hund med. Din hund vil i hvert fald elske tiden sammen med dig lige så meget, som når du giver den hundefoder.


Disse hundeejere har allerede bedømt hundeskovene
890+ har allerede bedømt Danmarks hundeskove

Annemette S.

Bedømte Tapsøre Hundeskov
En god Hundeskov, husk dog gummistøvler til dårligt vejr da der er sumpet :)
Læs bedømmelse

Katja U.

Bedømte Vestermoseskoven Hundeskov
Dejligt område og nemt at finde Rimelig pløret på de små stier efter regnfulde dage, men bevæger man sig på de større stier er der gangbart Bord og bænk til rådighed med plads omkring til hundeleg
Læs bedømmelse

Laila B.

Bedømte Bjerregrav Hundeskov
Rigtig, fin lille hundeskov ?

Molly M.

Bedømte Uggeløse Skov
Dejlig skov med masser af plads til at lege på og mange hyggelige stier.
Læs bedømmelse

Marie M.

Bedømte Skanderborg Hundeskov
Et dejlig sted med gode stier der mangler bare oplysning ude fra vejen hvordan man kommer ind hvis man ikke er kendt her og jeg vil gerne anbefalede stedet og hunde venner Kom nu med jeres billeder
Læs bedømmelse