Alle blogindlæg

Katte ville vælge…..

Et godt kattefoder skal der til. Det er vel i og for sig lige til. Men hvad er så et godt kattefoder? Folkene bag Essential Foods, har lavet hvad de mener er det ultermative kattefoder. Et foder med 40% protein, 20% fedt og selvfølgelig taurin, et vitamin kattene skal have da de ikke danne det selv. Foderet blev til Essential The Jaguar


Et firma som Essential Foods, lægger stor vægt på gode ingredienser i deres foder. Noget som flere og flere producenter heldigvis er blevet mere bevidste om. Forbrugerne kræver bedre foder. Og forhandlerne som f.eks. MyDreamPet.dk lægger stor vægt på at kunne levere et godt kvalitets foder til sine kunder. Og det kommer dyrene til gavn. Hvilket de vel også fortjener?


Som forbruger er vi blevet meget mere bevidste om hvad vi fodre vores dyr med. Det skal være gode ingredienser og de skal komme fra nogle ordenlige forhold. Essential Foods bruger som minimum kød fra dyr der har gået frit. Og dén tilgang til tingene ser vi mere og mere af. Det næste bliver at vi ser flere gå over til den såkaldte Barf metode. Altså fodring med råt kød ala det dyrene ville gøre i naturen. Her hjemme i Danmark er det endnu ikke så udbredt som i f.eks. Holland eller England. Og det ses mest hos hunde.

Men mon ikke også kattene snart kommer mere med på denne front. Vi kan håbe. For vi må ikke glemme at selv om katte er søge små væsener, så er det stadig rovdyr. I naturen vil de spise små gnavere og fugle. I fangenskab får de en tør foderpille, tidligere ofte lavet på dårlige ingredienser. Men takket være producenter som Essential Foods, er det heldigvis begyndt at gå den rigtige vej, med bedre råvarer.

Vælg det rigtige kattefoder til Din kat

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3520+ Hundeejere
910+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet