3.00 3.0
5 bedømmelser

Tilbage til oversigt

Hammel Hundeskov

Hammelvej, 8450 Hammel Region Midtjylland, Favrskov kommune

Området er Indhegnet   Se Facebook Gruppe

Information


Hammel Hundeskov er indhegnet og omkring 3,5 hektar. Her er både skov, eng og en mindre sø. Ved p-pladsen på Hammelvej overfor Sparekassens bygning. Der er 3 indgange/udgange til hundeskoven samt skraldespand ved indgangen fra Kappelskildevej.

Den ene vil være fra stien der går fra det sydlige Hammel til Voldby, så har hundejere mulighed for at gå fra selve Hammel og direkte ind i hundeskoven.


Faciliteter Hammel Hundeskov

  • P-pladser
  • Bord/Bænke
  • Agilitybaner
  • Skraldespande
  • Kravlegård hvalpe

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

God størrelse, med både eng og skov. Super indgange med affaldsspande. Flere muligheder for at sidde ned, også i læ. Eneste minus er, at der ikke er adgang til frisk vand.


Henrik · 14. April 2018Perfekt

Super dejlig indhegnet hundeskov, og super fin agility bane der er! Kommer vi forbi Hammel igen, så skal vi da helt sikkert også besøge hundeskoven igen🐶


Sandra · 19. Juli 2017Perfekt

Rigtig dejlig sted med både skov og stort åben område, helt sikkert et besøg hver.


Heidi · 17. Januar 2017

Der er nu et stort madpakkehus med borde og bænke, der er nu 4 indgange med skraldespand ved alle fire. Der er en ekstra lille P-plads ved indgangen ved rundkørslen


Brit · 13. Juni 2016


David · 19. August 2014Perfekt

Af alle de hundeskove jeg har været i er denne absolut én af de allerstørste og allerbedste. Dejligt område med både skovområde, agilityområde udført i delvist naturlige materialer og et stort markområde. Borde og bænke findes både i alle områder. Masser af skraldespande til efterladenskaber, så der er ingen undskyldning for ikke at samle op.
Hele området er indhegnet. En fed detalje er, at agilityområdet er indhegnet for sig selv så man kan lege med hunden der uden af blive forstyrret af andre besøgende i skoven.
Hvis der kunne gives 4 stjerner ville denne perle af en hundeskov have fortjent det!!!
Stedet er værd at køre efter! Din hund vil elske dig for det.
Mvh. David


David · 19. August 2014

Danmarks hyggeligste hundeskov. Alle er altid velkommen og hammel hundeskovs bestyrelse sørger for at der løbende er arrangementer.


Line · 25. Juni 2014Perfekt

En virkelig fin hundeskov.


Elsebeth · 11. Juni 2014

Hammel Hundeskov indvies officielt lørdag d. 2.11. kl.10, hvor der vil være lidt godt til ganen for både mennesker og hundene. Kom og gør dagen festlig med mange andre hunde og ejere.
Anden etape opstartes til forråret, hvor de store græsarealer kommer med, og hvor der etableres "kravlegård" for små hunde og hvalpe samt agilitybane. Der bliver til den tid 3 borde- bænkesæt, ligesom andre gode initiativer kan komme på banen (måske en grillplads). Der er allerede nu lavet et kunstværk i hundeskoven, men hvis andre er kreative, og har lyst til at lave kunst i naturmaterialer i skoven er det noget vi meget gerne ser. Hvorfor skulle kunst og hundeleg ikke kunne gå hånd i hånd??


Henrik · 30. Oktober 2013Perfekt
Hent vores Apps: Hunde Efterlysning · Hundeskove i Danmark
Del Hundeskoven:

Hent app til din iPhone/iPad.