Vestskoven, Oxbjerget

Oxbjergvej
2600 Glostrup

2.40 3.0
16 Bedømmelser
stars2
  Hundeskoven er indhegnet

Praktisk information

Faciliteter i området

  •   Bord/Bænke
  •   P-pladser

Glostrup Kommune

Region Hovedstaden


Blev medlem på vores Facebook gruppe. Her deles der videoer og billeder fra de forskellige hundeskove m.m.

Information om Vestskoven, Oxbjerget
En indhegnet hundeskov ved Vestskoven, Bålplads og madpakkehus. 1 bålplads. Madpakkehuset har 2 borde/bænke. Beliggende ca. 200 m inde fra p-plads
ved Oxbjerget på Oxbjergvej. Indsend rettelse

Hjælp med at forbedre teksterne om hundeskoven

Billeder fra Vestskoven, Oxbjerget

Fortæl om din erfaring og hjælp andre hundeejere
Bedøm Vestskoven, Oxbjerget. Det tager kun 2 min.


Har du ikke en bruger? Opret bruger
Bedømmelser

Søren L.

Vores hund "Joll"y holder meget af komme der :) mange hunde at lege med. :)

stars3

Anette G.

En rigtig god hundeskov, med et "bjerg" i midten. Det er et nogenlunde stort område, så man kan sagtens få en time eller to til at gå, især når hundene også vil lege. Kan kun anbefales :)

stars3

Gitte J.

Jeg kommer der tit med min Bella (SBT ) en tæve fra maj 2012, hun elsker at lege med alle hunde derude , rigtig lækkert område

Gitte J.

Der kun 1 ting jeg ikke syntes om derude , folk er ikke så flinke til at samle op efter deres hunde! Syntes man som hundeejer burde tænke på smittefare og samle op efter sin hund !!! MEN hvorfor er der heller ik EN ENESTE SKRALDESPAND derude ???

Petter H.

Fantastisk hundeskov. Stort område som dækker alle behov. Også mange hundevenner, da stedet benyttes af mange. Det giver godt socialt miljø for hundene. Eneste dårlige at sige : DE ER INGEN AFFALDSBØTTER hverken på området eller udenfor. rigtigt dårligt hvis man også gerne vil have efterladenskaber fjernet.....

Mie R.

Rigtig mange hunde at lege med og et rimeligt stort område.

Didde S.

Dejlig stor hundeskov hvor der er rig mulighed for at stå et sted hvor hundene leger, men også at gå en stor tur rundt på arealet. Heldigvis er størstedelen af hundeejerne meget imødekommende, men jeg har dog desværre stødt på folk derude som ikke helt forstår konceptet "hundeskov og løse hunde" og både irettesatte mig omkring min meget legeglade 1 års huskydreng og en anden som kom der med 2 meget nervøse Golden retrievere og som ikke brød sig om at hundene var løse og gik med sine egne i snor.

Didde S.

stars2

David G.

Rigtig dejligt sted. God plads og meget søde hunde og mennesker. Kæmpe minus!!! Der er ingen skraldespande og det er ikke iorden. Så det bliver kun til 2 stjerner. Alligevel kan jeg godt anbefale dette sted fordi der er masser af plads og borde og bænke hvor man frit kan sidde og hygge mens "ungerne" leger.

stars2

Nina L.

Dejligt sted! Der er endda et lille kaffehus ved parkeringspladsen. Vær opmærksom på, at hvis I trykker på "find vej" via appen, så når I destinationen når I er på motorvejen. Jeg tastede i stedet Oxbjergvej ind på GPS'en, og endte det rigtige sted :)

Hanne V.

Vi har nu et par gange slået et smut forbi denne hundeskov, hvor man både kan gå på stierne i skovområdet og i mere åbne områder. Vi plejer at møde legeglade hunde. Der står vand i skåle ved indgangen ved parkeringspladsen - jeg tror, det er andre brugere af skoven, som tager vand med i flasker. Jeg husker en flaske vand næste gang, så vi også har bidraget her, for det er rart hundene kan få en tår at drikke :)

stars3

Rikke F.

Oplevede desværre hundeejer med manglende lederskab i sin hund. En lignede muskelhund havde det med at hoppe op af en hvilket jeg måtte bede hunde ejer at kalde sin hund til sig.

Mia S.

Vores favoritsted trods der kommer idioter en gang imellem. Det er IKKE okay at hunde hopper op af en, det er en simpel ting at lære den i opdragelsen! (Ikke af hensyn til tøjet, det er er en hundeskov, og man vel klæder sig herefter.. men .. Jeg blev selv hoppet i maven TO gange af en stor overvægtig labrador da jeg var gravid med min søn, trods at jeg sagde til den ældre mand han skulle få styr på sin hund.. Det kostede en blødning og akut tid på hospitalet! Og husk vand til din egen hund, der er ikke vandposter og isbjerget har IKKE rindende vand.

stars3

Karin H.

Når det har regnet kan der være meget smattet. Det er en god hundeskov, med en sti man kan gå rundt. En tur på 20-30 min. Det er en god ide at lade sin hund være løs og ikke i snor. Hvis din hund er i snor kan der opstår nogle dumme situationer hundene imellem. Fint ishus ved parkeringspladsen som også har kaffe og andre lækkerier.

stars3

Tina M.

Skønt område

stars3

Tina M.

Hyggelig

stars3

Nærmeste hundeskov til Vestskoven, Oxbjerget
Vestskoven Ejby

Vestskoven Ejby

2600 Glostrup
Glostrup Kommune

Indhegnet Indhegnet

Glostrup Skov

Glostrup Skov

2600 Glostrup
Glostrup Kommune

Indhegnet Indhegnet

stars3

1 Bedømmelse

Damhusengen Fritløbsområde

Damhusengen Fritløbsområde

2610 Rødovre
Rødovre Kommune

ikkeIndhegnet

Skovlunde Hundeskov

Skovlunde Hundeskov

2740 Skovlunde
Ballerup Kommune

Indhegnet Indhegnet

stars3

4 Bedømmelser