Bjerringbro Hundeskov

Hedemøllevej
8850 Bjerringbro

  Hundeskoven er indhegnet

Praktisk information

Faciliteter i området


Viborg Kommune

Region Midtjylland


Blev medlem på vores Facebook gruppe. Her deles der videoer og billeder fra de forskellige hundeskove m.m.

Information om Bjerringbro Hundeskov
Bjerringbro Hundeskov er ikke permanent, men er oprettet i forbindelse med at træerne er vokset til. Der er skiltning og låger til hundeskoven som er omkring 5 hektar og ligger ud til Hedemøllevej og der er adgang til hundeskoven fra Stenshedevej. Indsend rettelse

Hjælp med at forbedre teksterne om hundeskoven

Fortæl om din erfaring og hjælp andre hundeejere
Bedøm Bjerringbro Hundeskov. Det tager kun 2 min.


Har du ikke en bruger? Opret bruger
Bedømmelser

Finn G.

Meget fint indhegnet, men man går i det bare jord, for det er en nyplantning. Vores gravhund kunne man ikke se, men en mere langbenet hund vil man kunne følge over hele området. Husk gummistøvler. Håber Viborg Kommune lader hegnet stå i flere år endnu.

J

Jens O.

Der er skrevet at adgang er fra stenshedevej men det er noget nemmere fra hedemøllevej

Anitta

En lille hundeskov, der står den er 5 hektar ?? Dette kan ikke passe, så vidt jeg ved er hundeskoven maks 1,5 hektar. Jeg var der i sommers, ok hundeskov, ingen skraldespande til høm høm poser. Der var grus på stierne, så den var nem at komme rundt på. Udover de tætte stier er der et lille stykke som er mere åben, hvor hundene kan lege.

Poul V.

Der mangler skraldespand/pose til hunde lorte poser. Eller hundefolkene burde måske selv tage lorteposen med hjem i skraldespanden, det er bare ikke tilfældet de bliver smidt ude ved siden af indgangslågen ved parkeringspladsen. Kommunen burde sætte en affaldsspand op.

Alis L.

Rigtig fint område, god gå sti