Egedalskov

Elsegårdevej
8400 Ebeltoft

2.60 3.0
5 Bedømmelser
  Hundeskoven er indhegnet

Praktisk information

Faciliteter i området

  •   Bord/Bænke
  •   Skraldespande
  •   Vand til hunden
  •   P-pladser
  •   Kravlegård hvalpe

Syddjurs Kommune

Region Midtjylland


Blev medlem på vores Facebook gruppe. Her deles der videoer og billeder fra de forskellige hundeskove m.m.

Information om Egedalskov
Egedal skov, indhegnet hundeskov udenfor Ebeltoft. Hundeskoven er indhegnet med selvlukkende låger. Der er pakering på Elsegårdevej overfor Ebeltoft Rideskole.

Egedal hundeskov har også separat indhegning for mindre hvalpe. Indsend rettelse

Hjælp med at forbedre teksterne om hundeskoven

Billeder fra Egedalskov

Fortæl om din erfaring og hjælp andre hundeejere
Bedøm Egedalskov. Det tager kun 2 min.


Har du ikke en bruger? Opret bruger
Bedømmelser

Merete S.

En super god og pæn stor indhegnet skov - også med gode bakker så hunden rigtigt kan få brændt krudt af. Er meget besøgt. Der er også et bord-bænk sæt med vandskål :-)

Lene L.

Markeringen på kortet viser desværre en forkert placering, Hundeskoven ligger på højre side af vejen, når man kommer fra Ebeltoft - altså modsat rideskolen. Der er tale om en bøgeskov med tætte kroner, så der er køligt om sommeren og en vis ly for regn. Masser af plads til at smide pinde og og stor nok til, at man som hundeejer også får lidt motion, hvis man følger stien rundt. Fremragende hundeskov, der er et besøg værd sammen med sin 4-benede.

B

Birgitte

En rigtig stor og dejlig hundeskov hvor hunden kan få brugt en masse energi. Meget velligholdt og godt indhegnet

Ingrid N.

Står pt. i skoven. Havde ærligttalt ventet mere ud fra de andre kommentarer! Dejligt område: absolut - MEN det indhegnede område, hvor hunden må gå fri, er alt for lille til min labrador-blanding! Troede vi kunne tage en god gåtur sammen...

Anitta

god hundeskov, ok størrelse, ikke en man ligefrem farer vild i, men den er god bakkede og meget skov agtig og det er smart at der både er indhegning til hvalpe og små hunde og så en større indhegning til alle hunde. Skulle man blive træt af at gå derinde, kan man efter at hunden har brændt energi af, tage en tur i skoven omkring i snor, så man også får lidt motion selv