Hammel Hundeskov

Hammelvej
8450 Hammel

3.00 3.0
8 Bedømmelser
  Hundeskoven er indhegnet

Praktisk information

Faciliteter i området

  •   Bord/Bænke
  •   Agilitybaner
  •   Skraldespande
  •   P-pladser
  •   Kravlegård hvalpe
  •   Hundeposestativer

Favrskov Kommune

Region Midtjylland


Blev medlem på vores Facebook gruppe. Her deles der videoer og billeder fra de forskellige hundeskove m.m.

Information om Hammel Hundeskov
Hammel Hundeskov er indhegnet og omkring 3,5 hektar. Her er både skov, eng og en mindre sø. Ved p-pladsen på Hammelvej overfor Sparekassens bygning. Der er 3 indgange/udgange til hundeskoven samt skraldespand ved indgangen fra Kappelskildevej.

Den ene vil være fra stien der går fra det sydlige Hammel til Voldby, så har hundejere mulighed for at gå fra selve Hammel og direkte ind i hundeskoven. Indsend rettelse

Hjælp med at forbedre teksterne om hundeskoven

Billeder fra Hammel Hundeskov

Fortæl om din erfaring og hjælp andre hundeejere
Bedøm Hammel Hundeskov. Det tager kun 2 min.


Har du ikke en bruger? Opret bruger
Bedømmelser

Henrik T.

Hammel Hundeskov indvies officielt lørdag d. 2.11. kl.10, hvor der vil være lidt godt til ganen for både mennesker og hundene. Kom og gør dagen festlig med mange andre hunde og ejere. Anden etape opstartes til forråret, hvor de store græsarealer kommer med, og hvor der etableres "kravlegård" for små hunde og hvalpe samt agilitybane. Der bliver til den tid 3 borde- bænkesæt, ligesom andre gode initiativer kan komme på banen (måske en grillplads). Der er allerede nu lavet et kunstværk i hundeskoven, men hvis andre er kreative, og har lyst til at lave kunst i naturmaterialer i skoven er det noget vi meget gerne ser. Hvorfor skulle kunst og hundeleg ikke kunne gå hånd i hånd??

Elsebeth G.

En virkelig fin hundeskov.

Line H.

Danmarks hyggeligste hundeskov. Alle er altid velkommen og hammel hundeskovs bestyrelse sørger for at der løbende er arrangementer.

David G.

Af alle de hundeskove jeg har været i er denne absolut én af de allerstørste og allerbedste. Dejligt område med både skovområde, agilityområde udført i delvist naturlige materialer og et stort markområde. Borde og bænke findes både i alle områder. Masser af skraldespande til efterladenskaber, så der er ingen undskyldning for ikke at samle op. Hele området er indhegnet. En fed detalje er, at agilityområdet er indhegnet for sig selv så man kan lege med hunden der uden af blive forstyrret af andre besøgende i skoven. Hvis der kunne gives 4 stjerner ville denne perle af en hundeskov have fortjent det!!! Stedet er værd at køre efter! Din hund vil elske dig for det. Mvh. David

B

Brit P.

Der er nu et stort madpakkehus med borde og bænke, der er nu 4 indgange med skraldespand ved alle fire. Der er en ekstra lille P-plads ved indgangen ved rundkørslen

Heidi S.

Rigtig dejlig sted med både skov og stort åben område, helt sikkert et besøg hver.

Sandra C.

Super dejlig indhegnet hundeskov, og super fin agility bane der er! Kommer vi forbi Hammel igen, så skal vi da helt sikkert også besøge hundeskoven igen?

Henrik S.

God størrelse, med både eng og skov. Super indgange med affaldsspande. Flere muligheder for at sidde ned, også i læ. Eneste minus er, at der ikke er adgang til frisk vand.