Høve Hundeskov

Høve Stræde
4550 Asnæs

1.50 3.0
3 Bedømmelser

Praktisk information

Faciliteter i området

  •   P-pladser

Odsherred Kommune

Region Sjælland


Blev medlem på vores Facebook gruppe. Her deles der videoer og billeder fra de forskellige hundeskove m.m.

Information om Høve Hundeskov
Høve Hundeskov - p-plads med indkørsel fra Høve Stræde 15. Hundeskoven er ikke indhegnet. Indsend rettelse

Hjælp med at forbedre teksterne om hundeskoven

Billeder fra Høve Hundeskov

Fortæl om din erfaring og hjælp andre hundeejere
Bedøm Høve Hundeskov. Det tager kun 2 min.


Har du ikke en bruger? Opret bruger
Bedømmelser

Angelina B.

Skov og strand! Dejlig stor skov langs sejrøbugten. Skoven byder på mange gode stier også langs vandet. Skoven er vel besøgt, så der er rig mulighed for at møde andre hundevenner. Vær opmærksom på, at der enkelte steder er rester af trådhegn ud mod marker og sommerhuse.

Angelina B.

Beklageligvis en skov, hvor du kan risikere at møde meget uvenlige folk, som udviser fjendtligt adfærd overfor hunde. Uanset om din hund er voksen eller hvalp, er der risiko for at den bliver gjort fortræd af en fremmed. Det er med den baggrund, at jeg trækker min første vurdering tilbage. Jeg er meget ked af og rystet over den oplevelse jeg og min 15 uger hvalp havde søndag den 3. marts 2013, da vi besøgte skoven. Jeg kan derfor ikke anbefale stedet til andre hundevenner med mindre du holder din hund i snor under hele besøget - ikke just konceptet med en "hundeskov".

Torben G.

Det er en super hundeskov. En tur rundt i skoven tager Ca 1 time. Her efter er der fine bade muligheder for hunde og mennesker. Ofte m?der man andre glade hundeluftere s? hundene kan lege. Kan klart anbefales.