Vestermoseskoven Hundeskov

Ved Skoven
5592 Ejby

2.10 3.0
6 Bedømmelser
  Hundeskoven er indhegnet

Praktisk information

Faciliteter i området


Middelfart Kommune

Region Syddanmark


Blev medlem på vores Facebook gruppe. Her deles der videoer og billeder fra de forskellige hundeskove m.m.

Information om Vestermoseskoven Hundeskov
Der er adgang til skoven ad stien fra Ejby Rådhus, hvor der er en stor p-plads. Hundeskoven er indhegnet. Der er anlagt stier i området. Din hund må løbe løs, men du skal have den under kontrol Indsend rettelse

Hjælp med at forbedre teksterne om hundeskoven

Billeder fra Vestermoseskoven Hundeskov

Fortæl om din erfaring og hjælp andre hundeejere
Bedøm Vestermoseskoven Hundeskov. Det tager kun 2 min.


Har du ikke en bruger? Opret bruger
Bedømmelser

Sacha R.

Større hundeskov med mange træer. Til trods for træerne, når solen alligevel frem, og der er mange stier at følge. Det er mit indtryk at der kommer mange af de lokale fra området, og lufter deres hunde her. Det er forskelligt om man møder andre hunde.

Majbritt T.

Kommer tit i hunde skoven med min schæfer tæve. Vi har mødt så mange dejlige mennesker og hunde derovre. Kunne ikke undvære den. Den har mange forskellige stier og smutveje for hunde og der er å løb som de ynder at bade i. En go skov med dejlig natur. Kan kun anbefales.

Katia M.

En utrolig dejlig og stor hundeskov. Det kræver lidt terrænvenligt fodtøj som kan tåle lidt vand og mudder, men hundene vil elske det! Helt klart et besøg værd.

Nete B.

Synes ikke skoven er så besøgt - man kunne godt savne en lidt bedre vedligeholdelse af området. ukrudt og brændenælder står i sommerhalvåret tæt og højt.

Cecilie H.

Dejlig hundeskov som jeg har besøgt flere gange.

Katja U.

Dejligt område og nemt at finde Rimelig pløret på de små stier efter regnfulde dage, men bevæger man sig på de større stier er der gangbart Bord og bænk til rådighed med plads omkring til hundeleg