Alle hundeforsikringer

Alka Hundeforsikring:
Hvis prisen betyder noget for dig

image image image image image
5/5

(scoringen er hentet fra trustpilot)

Fra 255 kr i måneden
image image image image image

5/5

(scoringen er hentet fra trustpilot)

Alka Basis - hvis du skal have det grundlæggende
Er du en glad hundeejer? Bliv ved med at være det - du kan nemlig tegne en glimrende og billig hundeforsikring hos Alka.

Hvad dækker en hundeforsikring? Ja, svaret er faktisk forskelligt alt efter hvilken forsikring vi taler om. Den grundlæggende hundeforsikring, som loven siger, at du skal have, er en hundeansvarsforsikring. Sådan en forsikring får du med Alka Basis.

Hvis uheldet er ude, og din hund gør skade på andre personer, dyr eller ting, så vil du fortryde, at du ikke har tegnet en hundeansvarsforsikring. Det kan nemlig komme til at koste dig rigtig mange penge, hvis du og din hund ikke er forsikrede.

Dé bekymring kan du heldigvis slippe hos Alka. Ja, faktisk dækker Alkas hundeansvarsforsikring skader på andre personer med op til 10 millioner kroner. Og skader på andres ting med op til 3 millioner kroner. Så skal du ikke bekymre dig om, at hunden hopper op ad naboens dyre Tesla. Det skal Alka nok tage sig af.

Og hvis din hund får hvalpe, så er de selvfølgelig også dækkede af forsikringen - helt op til de er 4 måneder gamle. Så har du tid til at finde nogle gode familier til de små kære pelsdyr, inden du skal betale særskilte forsikringer for hvalpene.

Der er ingen risiko for, at du fortryder en hundeansvarsforsikring hos Alka. Derimod er der en stor risiko for, at du fortryder det, hvis ikke du har sådan en hundeforsikring.

Alka Super - til dig, der vil din hund det bedste
Hvis du er en hundeejer, der elsker og værdsætter din bedste ven, så vil du også værdsætte sikkerheden i en udvidet hundeforsikring. Hos Alka går sådan en udvidet hundeforsikring under navnet Alka Super.

Med Alka Super kan du forvandle din medlidenhed for din syge hund til proaktiv handling - uden at det gør ondt i pengepungen. Her er din hund nemlig forsikret i tilfælde af sygdom og skader i mange afskygninger.

Alka Super dækker fx udgifter til:

  • Undersøgelser
  • Behandlinger
  • Medicin
  • Genoptræning
  • Massage
  • Fysioterapi

- og mere endnu. Derudover indeholder Alka Super selvfølgelig også den grundlæggende hundeansvarsforsikring. Alka Super giver dig altså en rigtig god all-round dækning af din hund.

4 ud af 5 sparer penge ved at skifte til Alka
Det er ikke sikkert, at du ved hvilket forsikringsselskab du skal benytte til at tegne din hundeansvarsforsikring. Her giver vi dig nogle gode grunde til at vælge Alkas hundeforsikring.

Hvad koster en hundeforsikring egentlig? Ja, det er faktisk individuelt - prisen afhænger nemlig både af hund, ejer og forsikringsselskab. Men hvis du er ude på at spare penge på dine forsikringer behøver du ikke lede videre. Alka er nemlig kendt for at tilbyde billigere forsikringer end de fleste andre danske selskaber. Og det er endda uden at gå på kompromis med dækningen.

Derudover får du hos Alka også mulighed for at splitte din forsikringspræmie, så du kun skal betale et lille beløb hver måned. Dette kan komme dig til gavn, hvis du ikke i forvejen har masser af luft i dit budget.

Men her er det bedste: du har ingen selvrisiko hos Alka på din hundeansvarsforsikring. Det er rigtigt: selvrisikoen er 0 kr. (per februar 2022). Så skal du ikke engang være bange for at skulle få et månedsbudget væltet af din hunds uvidende begejstring.

Alka lader dig altså slippe alle bekymringer, når du tegner en hundeansvarsforsikring hos dem. Dét er et forsikringsselskab, der i dén grad gør hvad de lover: de sikrer dig. På alle fronter.

Men skal man have en hundeforsikring?
Det korte svar er ja!

Det er faktisk ikke bare noget, vi siger. En hundeansvarsforsikring er nemlig en lovpligtig hundeforsikring i Danmark. Det står i hundeloven, som gælder alle hundeejere.

På samme måde som hvis man ejer en bil kan man også, med sin hund, komme til at påføre andre personer, dyr eller materiel skade. Også uden, at det nogensinde har været hensigten. Og det skal man være forsikret imod.

Hvis ens hund gør skade mod andre personer, dyr eller ting, så har man som hundeejer et erstatningsansvar. Det er erstatningsansvaret, som en hundeansvarsforsikring går ind og dækker for en, hvis uheldet er ude.

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3580+ Hundeejere
920+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet