Alle hundeforsikringer

Codan Hundeforsikring:
Så kan du og hunden vide jer sikre

image image image image image
4/5

(scoringen er hentet fra trustpilot)

Fra 222 kr i måneden
image image image image image

4/5

(scoringen er hentet fra trustpilot)

Få det grundlæggende med en Codan hundeansvarsforsikring
Hos Codan kan du få en god, solid hundeansvarsforsikring. Den er lovpligtig, så du skal faktisk have sådan en. Men hvorfor egentlig?

Jo - har du nogensinde tænkt på hvad du ville gøre hvis din hund væltede en vase blomstervand ned i din nevøs nye, dyre computer? Eller hvis hunden bed en pige i hånden, så en eller flere af hendes fingre mistede deres funktion?

Loven siger, at du står direkte til ansvar for de skader, din hund forvolder andre personer, dyr eller ting. Og det betyder altså, at hvis din hund forvolder skade i et eller andet omfang, så skal du punge ud.

Nu er det ikke fordi hundeejere i gennemsnit er rigere end resten af befolkningen. Og nogle gange får hunde altså forårsaget så stor ravage (også blot i begejstringens rus!), så erstatningsudgifterne tårner sig op over det, som en dødelig kan skrabe sammen. 

Men med en hundeansvarsforsikring fra Codan er du altså dækket ind mod sådanne eventualiteter. Codan går nemlig ind og tager erstatningskravet på sig, så du slipper for at skulle betale. Alt, det koster, er en lille månedlig forsikringspræmie. Og den kan du få rigtig billigt hos Codan.

Codans hundesygeforsikring griber din syge eller tilskadekomne hund
Du kan hos Codan få udvidet din hundeansvarsforsikring, så den også dækker de tilfælde, hvor din hund er blevet syg eller har været udsat for en ulykke og kommet til skade. Hvis det er noget for dig, så skal du have fat i Codans hundesygeforsikring.

Med en syge- og ulykkesforsikring dækker Codan bl.a. udgifterne til behandling, ophold på dyreklinikken, røntgenfotografi, laboratorieprøver samt evt. medicin, som din hund har fået ordineret, så den kan få det bedre. Derudover, hvis din hund har fået tandskader som følge af en ulykke, så er behandlingen af dette selvfølgelig også dækket af Codans hundesygeforsikring.

Og skulle din hund være blevet så syg, eller være kommet så slemt til skade, så dyrlægens anbefaling er en aflivning, så er du selvfølgelig også dækket ind her. Så er der ingen ubehagelige overraskelser, når du mindst har brug for dem.

Codans livsforsikring til din hund sikrer jer en ny hvalp af samme avl og race
Hvis du er en ægte hundeelsker, og ikke kan se dig selv uden en hund i dit liv, så kan Codans livsforsikring være aktuel for dig. 

Med en livsforsikring på din hund er du nemlig sikret, hvis din hund skulle gå bort som følge af skade eller sygdom, eller hvis den må aflives af samme årsager. Codans livsforsikring går ind og dækker udgifterne til en ny hvalp af samme avl og race som din bortgåede hund.

Hvorfor vælge Codan?
Som med mange andre forsikringsselskaber kan du også spare penge ved at samle dine forsikringer hos Codan. Gør du det bliver du til en Kernekunde.

En kernekunde, der har to forskellige kerneforsikringer hos Codan får 10% rabat. Hvis en kernekunde har tre forskellige kerneforsikringer hos Codan får vedkommende 15% rabat. Kontakt Codan for at høre mere om deres kernekunde-ordninger.

Derudover giver Codan også rabat til dig, der er medlem af udvalgte foreninger i Danmark. Her kan vi fremhæve Djøf, en fagforening for akademikere, som Codan har en rigtig god rabataftale med - helt op til 32% kan du spare hos Codan, hvis du er medlem af Djøf. Og du kan også hente rabat, hvis du er medlem af Ældre Sagen, samt mange andre foreninger.

Skal du have en hundeforsikring, så kan det altså snildt betale sig at kontakte Codan for at høre, om dine vilkår også berettiger dig til gode rabatter hos dem.

Men skal man have en hundeforsikring?
Det korte svar er ja!

Det er faktisk ikke bare noget, vi siger. En hundeansvarsforsikring er nemlig en lovpligtig hundeforsikring i Danmark. Det står i hundeloven, som gælder alle hundeejere.

På samme måde som hvis man ejer en bil kan man også, med sin hund, komme til at påføre andre personer, dyr eller materiel skade. Også uden, at det nogensinde har været hensigten. Og det skal man være forsikret imod.

Hvis ens hund gør skade mod andre personer, dyr eller ting, så har man som hundeejer et erstatningsansvar. Det er erstatningsansvaret, som en hundeansvarsforsikring går ind og dækker for en, hvis uheldet er ude.

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3580+ Hundeejere
920+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet