Alle hundeforsikringer

Topdanmark Hundeforsikring:
Slip bekymringerne her

image image image image image
4/5

(scoringen er hentet fra trustpilot)

Fra 255 kr i måneden
image image image image image

4/5

(scoringen er hentet fra trustpilot)

Slip bekymringerne med Topdanmarks hundeansvarsforsikring
Hvis det nu skulle ske, at din trofaste hund i et øjebliks begejstring vælter colaen med sin logrende hale, og din kusines fine, nye telefon druknede i brus og indtørret sukker… ja, hvad gør du så lige?

Jo, det er her, hvor det selvfølgelig er smart at du har tegnet en ansvarsforsikring på din hund. Og faktisk er en hundeansvarsforsikring ikke bare smart - den er også lovpligtig.

Topdanmark hundeansvarsforsikring dækker ind for dig og din hund, hvis hunden skulle have gjort skade på andre personer, dyr eller ting. Skulle det ske er du nemlig erstatningspligtig, og man ved aldrig hvad hunden kan finde på at kradse og bide i af værdier.

Tænk på næste gang du skal ud af døren med din hund. Måske sidder katten på taget af naboens dyre Mercedes? Ja, så kan du have opdraget din hund nok så godt - men der er ikke mange, der ville kunne holde deres gode ven tilbage fra at hoppe op ad bilen. Med kløer og det hele.

En hundeansvarsforsikring sørger for, at sådanne overraskelser ikke pludseligt får tømt din bankkonto.

Det kan nu stadigvæk betale sig at opdrage sin hund, og have den i snor når man skal ud. Men Topdanmark tager os af alt det øvrige, der kan ske. Så kan du slippe alle bekymringerne, når du skal ud med din hund.

Topdanmark tilbyder sin hundeansvarsforsikring til en fast, lav pris. Gå ind og beregn hvad det vil koste dig direkte på selskabets hjemmeside her.

Sygeforsikring - så sygdomme og skader ikke skader økonomien
Man kan ikke komme igennem livet uden at løbe ind i sygdomme og skader. Det er en del af det at være menneske. Og det er det også, hvis man er en hund.

Heldigvis kan du også forsikre din hund mod sygdomme og skader, når de kommer. 

Når du har Topdanmarks sygeforsikring til din hund betyder det, at det ikke er dit hævekort, der bliver rødglødende når hunden skal til dyrlæge eller have ordnet tænder. Du slipper med blot at skulle betale 10% + en lille selvrisiko, når regningerne kommer ind ad døren. 

Resten klarer Topdanmark. Her er du dækket med helt op til 30.840 kr. om året. 

Bestil en forsikring til din hund i dag. Hvem ved - måske betaler den sig allerede 100-fold hjem i morgen?

Tilvalg, der gør din hundeforsikring endnu bedre
Hvis du ikke helt synes, at det, du får med en ansvars- og sygeforsikring er nok for dig og din hund, så har du hos Topdanmark også mulighed for at købe en række tilvalg.

Tilvalg øger forsikringens dækning, så endnu færre ting kan komme til at overraske dig og din hund.

For eksempel: hvis du er blandt dem, der går til hundetræning med din hund, så har Topdanmark en udvidet hundeansvarsforsikring, der er relevant for dig. Med en udvidet hundeansvarsforsikring er du forsikret mod skader, som din hund laver under træning og hundeklub-arrangementer.

Derudover er en udvidet hundeansvarsforsikring også velegnet til børnefamilier. Det er set før, at en hund misforstår et barns leg, og snapper ud - og at barnet kommer til skade. En udvidet hundeansvarsforsikring fra Topdanmark sikrer dine egne børn under 14 år mod skader, som hunden kommer til at forvolde dem.

Du kan også få en udvidet sygeforsikring til din hund gennem Topdanmark. En udvidet sygeforsikring går bl.a. ind og dækker for udgifter til receptpligtig medicin og genoptræning for din hund.

Sidst kan du også tilkøbe en livsforsikring til din hund fra Topdanmark. Med en hundelivsforsikring får du erstatning, så du kan købe en tilsvarende hund, hvis din nuværende hund aflives som følge af sygdom eller skade. 

Få rabat: saml alle dine forsikringer + pension hos Topdanmark
Topdanmark tilbyder lige nu op til 15% rabat, hvis du samler alle dine forsikringer og din pension hos dem. 

Topdanmark kalder det en “Topaftale”.

Og rabatten her er altså ikke kun på din hundeforsikring. Den er på det hele. Så kan du altså få en endnu billigere forsikring hos et selskab, der i forvejen er kendt for at tilbyde faste, lave priser på hundeforsikring.
 

Men skal man have en hundeforsikring?
Det korte svar er ja!

Det er faktisk ikke bare noget, vi siger. En hundeansvarsforsikring er nemlig en lovpligtig hundeforsikring i Danmark. Det står i hundeloven, som gælder alle hundeejere.

På samme måde som hvis man ejer en bil kan man også, med sin hund, komme til at påføre andre personer, dyr eller materiel skade. Også uden, at det nogensinde har været hensigten. Og det skal man være forsikret imod.

Hvis ens hund gør skade mod andre personer, dyr eller ting, så har man som hundeejer et erstatningsansvar. Det er erstatningsansvaret, som en hundeansvarsforsikring går ind og dækker for en, hvis uheldet er ude.

Gå derfor ind og se hvad Topdanmark kan tilbyde dig i dag.

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3580+ Hundeejere
920+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet