Alle hundeforsikringer

Bauta Hundeforsikring:
Et godt selskab, der vækker tillid

image image image image image
5/5

(scoringen er hentet fra trustpilot)

Fra 222 kr i måneden
image image image image image

5/5

(scoringen er hentet fra trustpilot)

Få en billig Bauta hundeforsikring med ansvar
En Bauta hundeforsikring er nok en, som de færreste har hørt om, men som de fleste ville have stor gavn af. Hos Bauta kan du nemlig tegne en af de billigste hundeansvarsforsikringer i landet. Og en sådan hundeansvarsforsikring er lovpligtig, hvis du er dansk hundeejer.

Ud over at være lovpligtigt, så er det faktisk også en rigtig god idé at have en hundeansvarsforsikring. Med sådan en forsikring i ryggen er du nemlig sikret i sager, hvor du som ejer af hunden står erstatningspligtig for de skader, som din hund måtte have påført andre personer, dyr eller ting. 

Selv med en lille og forholdsvis rolig hund kan du stadig komme til at skylde ganske store summer væk som følge af hundens adfærd. Der skal nemlig ikke meget til. Husker du filmklippet med gravhunden, der en nytårsaften hentede et tændt bomberør, og løb rundt i en menneskemængde, mens fyrværkeriet sprang til alle sider?

Personskader er noget af det, der kan koste dig dyrest. Et mistet øje eller en permanent skadet hånd kan i erstatningssager være flere millioner værd. Men med en Bauta hundeansvarsforsikring er du dækket i personskadesager med op til 10 millioner kr., og ved tingskade med op til 2 millioner kr. 

Dét er en god dækning. 

Bauta hundesygedækning sikrer dig, hvis din hund bliver syg eller kommer til skade
Med en almindelig hundeansvarsforsikring er din hund ikke sikret mod skader eller sygdom, som den får sig pådraget. Men det kan du tilkøbe hos Bauta med deres hundesygedækning. 

Bautas hundesygedækning dækker nødvendige udgifter til at undersøge og behandle hunden i tilfælde af, at den er blevet syg eller kommet til skade.

Hvis du har hund, så vil du i fremtiden takke dig selv mange gange for at have tegnet en hundesygeforsikring til den. Og din hund vil også takke dig. Med en hundesygeforsikring er du sikker på, at der ikke kommer noget som helst mellem dig og din hund.

Hvorfor vælge Bauta?
Bauta er et af de forsikringsselskaber, som kun ganske få har hørt om. De er en del af LB Forsikring A/S, og deres forsikringer udmærker sig gennem medlemsejerskab. At det er medlemmerne, der i fællesskab ejer Bauta, betyder, at organisationen altid arbejder til størst mulig gavn for sine medlemmer.

Det er bl.a. dét, der sikrer dig de billige priser på hundeforsikring hos Bauta.

Derudover får du som medlem af Bauta også adgang til en lang række andre fordele. For eksempel kan du som studerende få studierabat på mange af dine forsikringer hos Bauta. Du får også rabat på biludlejning i hele Europa, adgang til gode leasing-aftaler, og langt mere. Læs mere om de mange gode rabatordninger og medlemsfordele på Bautas hjemmeside.

Bauta har i mange år været at finde i toppen af Forbrugerrådet Tænk’s kåringer af de bedste forsikringer. Selvom deres hundeforsikring ikke har været at finde i toppen af disse lister, så vidner Bautas præstationer på denne front alligevel om, at de er blandt de bedste spillere generelt inden for forsikringernes verden. 

Og sidst, men ikke mindst, så skinner Bautas enormt gode anmeldelser på Trustpilot også igennem. De mange gode oplevelser er tillidsvækkende for en som privatperson og hundeejer, og vi kan derfor roligt sige, at du trygt kan tegne en hundeforsikring hos Bauta.

Men skal man have en hundeforsikring?
Det korte svar er ja!

Det er faktisk ikke bare noget, vi siger. En hundeansvarsforsikring er nemlig en lovpligtig hundeforsikring i Danmark. Det står i hundeloven, som gælder alle hundeejere.

På samme måde som hvis man ejer en bil kan man også, med sin hund, komme til at påføre andre personer, dyr eller materiel skade. Også uden, at det nogensinde har været hensigten. Og det skal man være forsikret imod.

Hvis ens hund gør skade mod andre personer, dyr eller ting, så har man som hundeejer et erstatningsansvar. Det er erstatningsansvaret, som en hundeansvarsforsikring går ind og dækker for en, hvis uheldet er ude.

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3580+ Hundeejere
920+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet