Alle hundeforsikringer

Alm Brand Hundeforsikring:
Et godkendt valg til din hund

image image image image image
3/5

(scoringen er hentet fra trustpilot)

Fra 222 kr i måneden
image image image image image

3/5

(scoringen er hentet fra trustpilot)

Alm. Brand hundeansvarsforsikring dækker også hundens hvalpe
Den lovpligtige hundeansvarsforsikring kan du også få hos Alm. Brand. Hundeansvarsforsikringen dækker det erstatningskrav, der opstår, hvis din hund gør skade mod andre personer, dyr eller ting. 

De fleste synes selvfølgelig, at deres egen lille Fiddo ikke kan gøre noget forkert. Og heldigvis er det også de færreste, som rent faktisk får brug for deres hundeansvarsforsikring. Men dem, som til gengæld så får brug for den, bliver lykkelige over, at de i sin tid fik den tegnet.

Der kan nemlig være tale om store summer i erstatningssager. Også selvom du blot har en lille hund, der ikke umiddelbart synes at kunne gøre meget skade mod nogen eller noget som helst.

Men prøv lige at overveje den her situation.

Hvis du hører til en bestemt generation, så vil du kunne huske de karakteristiske videoklip på det spæde internet af den lille gravhund, der næsten får det hele til at ende galt en nytårsaften. Gravhunden løber ud mod et tændt bomberør, tager fat om det som med en pind, og løber derefter en sejrsrunde i menneskemængden med bomberøret i kæben, skydende til alle sider. Det er kun med nød og næppe at folk får kastet sig til side inden de bliver ramt af fyrværkeriet.

Skulle det nogensinde ske for lille Fido, så ville du også være glad for din hundeforsikring hos Alm. Brand. For med en hundeansvarsforsikring fra Alm. Brand er du altid dækket ind, hvis uheldet er ude, eller hvis din hund i et øjebliks rus mister besindelsen.

Men det bliver endnu bedre endnu. For med en hundeansvarsforsikring fra Alm. Brand er din hunds hvalpe også dækket ind indtil de er 4 måneder gamle. Så har du altså tid til at finde et nyt, trygt hjem til hver enkelt af dem uden at bekymre dig om ekstra forsikringer til de små firbenede pelsvenner.

Flere muligheder for tilvalgsdækninger
Alm. Brand tilbyder ikke faste hundepakker ud over ansvarsforsikringen. Til gengæld har du her muligheden for selv at skræddersy din egen hundeforsikring med deres tilvalgsdækninger - med hundeansvarsforsikringen som grundlag.

Tilvalgsdækningerne fra Alm. Brand dækker bl.a. udgifter til store dyrlægeregninger eller udgifter til medicin, hvis hunden bliver syg eller får en skade, der kræver medicinsk behandling.

For eksempel vil Alm. Brand dække op til 60% af de forsikringssumsberettigede dyrlægeregninger - uden selvrisiko. Så slipper du altså for at betale den store bid af udgifterne.

Du kan også tilvælge en delvis eller fuld livsforsikring. Med en hundelivsforsikring fra Alm. Brand vil du blive dækket ind for udgifter til aflivning og kremering, hvis hunden skulle blive syg eller komme så alvorligt til skade, så den anbefales aflivet.

Få faste rabatter ved at købe flere forsikringer hos Alm. Brand

Når du er, eller overvejer at blive, kunde hos Alm. Brand, så kan du også få del i deres faste rabatordninger. Hos Alm. Brand kalder de det for Pluskunde-rabat, og med denne rabat får du dine forsikringer op til 15% billigere. Det gælder også de hundeforsikringer, som du har i selskabet.

Derudover kører Alm. Brand ofte med kampagner, der gør deres forsikringer endnu billigere. Hold derfor jævnligt øje med deres hjemmeside for at se, om du i øjeblikket kan spare mere end normalt ved at handle dine forsikringer hos Alm. Brand.

Men skal man have en hundeforsikring?
Det korte svar er ja!

Det er faktisk ikke bare noget, vi siger. En hundeansvarsforsikring er nemlig en lovpligtig hundeforsikring i Danmark. Det står i hundeloven, som gælder alle hundeejere.

På samme måde som hvis man ejer en bil kan man også, med sin hund, komme til at påføre andre personer, dyr eller materiel skade. Også uden, at det nogensinde har været hensigten. Og det skal man være forsikret imod.

Hvis ens hund gør skade mod andre personer, dyr eller ting, så har man som hundeejer et erstatningsansvar. Det er erstatningsansvaret, som en hundeansvarsforsikring går ind og dækker for en, hvis uheldet er ude.

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3580+ Hundeejere
920+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet