Alle hundeforsikringer

Gjensidige Hundeforsikring:
Testet m. Dyrenes Beskyttelse

image image image image image
5/5

(scoringen er hentet fra trustpilot)

Fra 234 kr i måneden
image image image image image

5/5

(scoringen er hentet fra trustpilot)

Du får ekstra med en hundeansvarsforsikring hos Gjensidige
Uanset hvilken hund du har - om den er stor eller lille, rolig eller måske lidt munter af sind (læs: fyldt med energi!) - ja, så skal du have en hundeansvarsforsikring. En sådan kan du få hos Gjensidige! Men det med forsikringen er ikke bare noget, vi siger. Det er skam lovpligtigt for alle hundeejere i Danmark at have en ansvarsforsikring på deres hund.

En hundeansvarsforsikring sikrer dig mod erstatningskrav, hvis din hund skulle forvolde skade mod andre personer, hunde eller ting. Og sådanne erstatningskrav kan være en dyr affære at håndtere, hvis man ikke er forsikrede imod dem.

Forestil dig for eksempel, hvis din hund så en kat sidde på toppen af en bil på parkeringspladsen foran en butik. Vi kan nok alle tænke os til hvad hunden vil gøre for at få fat på katten - og det efterlader dyre mærker på bilen.

Med Gjensidiges hundeansvarsforsikring skal du ikke tænke på sådanne erstatningskrav. Den dækker nemlig alle former for erstatningssager - og faktisk lidt mere endnu.

Med Gjensidiges hundeansvarsforsikring er du nemlig ikke bare dækket ind mod skader forvoldt mod andre personer og dyr. Gjensidiges hundeansvarsforsikring dækker faktisk også, som en af de eneste i branchen, dig og din egen familie, uanset alder, mod skader, som hunden forvolder jer. Desuden dækker den også skader på personen, som passer hunden.

Det er ikke normen for hundeansvarsforsikringer, at man selv er dækket. Men det er det altså hos Gjensidige.

Gjensidige Guld: Sygeforsikring til din hund
Skal din bedste ven have det ekstra godt, så kan det være guld værd at have en sygeforsikring. Og med Gjensidiges Guld: Sygeforsikring til din hund får du og din hund hele pakken, der skal sikre din hunds helbred i mange år.

Med Gjensidiges hundesygeforsikring får I fri adgang til online dyrlæge inkl. videokonsultation over telefonen. Så er du sikret, at et besøg hos dyrlægen ikke kommer i vejen for de øvrige ting, I også skal i hverdagen. Sygeforsikringen dækker ud over konsultationer med dyrlægen også udgifter til medicin og genoptræning efter evt. operation. Skulle din hund blive ramt af tandsygdomme, så er i også dækket ind for det.

Hundesygeforsikringen inkluderer også generel vejledning i kost og motion til din hund. Det kan være værdifuldt, da den rette kost og motion på sigt betyder meget for din hunds sundhed og velvære - og så kan det være med til at forebygge mange sygdomme og skader hos din hund.


Med Gjensidiges sygeforsikring til din hund er du dækket for omkostninger med op til 25.000 kr. pr. forsikringsår. Det er mere end rigeligt til de flestes behov.

Gjensidiges Platin: Sygeforsikring+
Hvis du er blandt de hundeelskere, hvor intet er for godt til din bedste ven, så bør du vælge den forsikring, du får med Gjensidiges platin-hundesygeforsikring. 

Med denne forsikring er du både omfattet af Gjensidiges hundeansvars- og guldsygeforsikring. Derudover får du en række fordele, som ikke er inkluderede i de andre. Blandt de mest nævneværdige er en højere forsikringssum - for hvor du ved Gjensidiges Guld-sygeforsikring var forsikret for 25.000 kr. pr. år, så er du med platin-forsikringen sikret med en sum på op til 35.000 kr. pr. år

Den overordnede sikkerhed, som du stilles med platin-forsikringen er altså betydeligt højere.

Derudover dækker Gjensidige med platin-forsikringen også udgifter, der måtte være til kronisk sygdom for din hund. Hvis din hund får brug for særlig medicin resten af livet, eller vedvarende kiropraktorbehandlinger som følge af kronisk sygdom, så er du altså dækket af Gjensidiges forsikring mod dette. Du vil også få dækket udgifter til livsforlængende medicin til din hund i op til 2 år, hvis din hund skulle rammes af en uhelbredelig sygdom. 

Hvorfor vælge Gjensidige?
Gjensidige står øverst på manges liste, når det kommer til at få anskaffet sig en hundeforsikring. Blandt de primære årsager er det faktum, at Gjensidige har samarbejdet med Dyrenes Beskyttelse i udarbejdelsen af deres hundeforsikringer. Konkret betyder det, at forsikringerne er udarbejdede under størst mulig hensyntagen til præcis de ting, som de fleste hunde og hundeejere løbende vil opleve at have behov for hjælp til.

Det er i øvrigt også for de gode kundeoplevelser at Gjensidige er kendt. Et hurtigt kig på trustpilot afslører, at Gjensidige er værdsat af sine kunder - og også af hundeejerne, som oplever at få rigtig god behandling fra forsikringsselskabet uden spørgsmålstegn.

Sidst, men ikke mindst, så har Gjensidige gjort det nemt for sine kunder at finde ud af hvad de skal betale for en hundeforsikring. Det hele foregår online på Gjensidiges hjemmeside - besøg dem her, og bliv klogere på hvordan en hundeforsikring kan se ud for dig og din firbenede ven.

Men skal man have en hundeforsikring?
Det korte svar er ja!

Det er faktisk ikke bare noget, vi siger. En hundeansvarsforsikring er nemlig en lovpligtig hundeforsikring i Danmark. Det står i hundeloven, som gælder alle hundeejere.

På samme måde som hvis man ejer en bil kan man også, med sin hund, komme til at påføre andre personer, dyr eller materiel skade. Også uden, at det nogensinde har været hensigten. Og det skal man være forsikret imod.

Hvis ens hund gør skade mod andre personer, dyr eller ting, så har man som hundeejer et erstatningsansvar. Det er erstatningsansvaret, som en hundeansvarsforsikring går ind og dækker for en, hvis uheldet er ude.

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3580+ Hundeejere
920+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet