Alle hundeforsikringer

Gf Hundeforsikring:
Her får du overskud til din bedste ven

image image image image image
5/5

(scoringen er hentet fra trustpilot)

Fra 255 kr i måneden
image image image image image

5/5

(scoringen er hentet fra trustpilot)

GF hundeansvarsforsikring - så kan du slappe af
Med GF hundeforsikring med ansvar er du sikret, at du ikke skal punge ud, hvis uheldige situationer opstår med din trofaste ven.

En hundeansvarsforsikring er den mest grundlæggende forsikring, du kan tegne for din hund. Den er også lovpligtig. Men hvad dækker en hundeansvarsforsikring egentlig?

Svaret er simpelt.

En hundeansvarsforsikring dækker det erstatningskrav, der pålægges dig i ansvarssager, der opstår som følge af, at din hund gør skade mod andre personer, dyr eller ting.

Kort sagt: hvis din hund er skyld i skade mod andre eller andres ting, så skal du erstatte det, der er ødelagt. Men den erstatning tager GF på sig, når du tegner en hundeansvarsforsikring hos dem.

De fleste tænker, at det selvfølgelig ikke sker for deres hund. Den er jo godt opdraget. Og du har den jo altid i snor.

Men hvad sker der den dag, hvor du åbner døren for at tage imod posten, og din hund stormer forbi dig ud af døren fordi den har set en kat? Og hvad nu når katten hopper op i sikkerhed på taget af naboens Audi?

Vi kan alle gætte os til hvad der så sker. Og dér ville du nok ønske, at du havde tegnet den lovpligtige hundeansvarsforsikring. 

Det kan du gøre i dag - hos GF.

Udvidet ansvarsforsikring hos GF
Hvis du er typen, der kan lide at være aktiv sammen med din hund, og som tager den med til hundearrangementer og hundetræning, så vil GF udvidet ansvarsforsikring garanteret passe dig godt.

Med en udvidet ansvarsforsikring fra GF får du nemlig dækning for skader, som din hund påfører personer, dyr eller ting i forbindelse med deltagelse i sådanne arrangementer. Så kan du og din hund give den maks gas, når I er ude for at træne.

GF livsforsikring for hunde
Der er intet, der kan erstatte tabet af en ven, man har kær. Og da slet ikke et familiemedlem. Alligevel kan det være et lille plaster på såret, hvis man har en livsforsikring for sin hund.

GF hundelivsforsikring sørger for, at du får erstatning til køb af en ny hvalp af samme race og avlskvalitet, hvis din nuværende hund skulle gå bort før tid som følge af sygdom eller ulykke. Forsikringen dækker din hund op til den er 8 eller 10 år gammel, afhængig af race. 

GF’s hundelivsforsikring tænder et nyt lys i familien, når et andet slukkes. Se mere om GF’s hundelivsforsikring her.

Her er fordelene ved GF hundeforsikring
GF slår sig primært på deres slogan: “Overskud til hinanden.” Hvad betyder det egentlig?

Jo, der er en åbenlys betydning - og så en endnu mere åbenlys en!

Hvis vi starter med den første, så er overskud til hinanden - altså, et rent mentalt overskud - jo en vigtig parameter i hverdagen. Det gælder på den private front, men det er i den grad også vigtigt i forholdet mellem GF og dig som kunde. GF har overskud til dig - de vil dig. Og det vil du kunne mærke, når du er kunde hos GF forsikring.

Nu til den mere åbenlyse betydning.

For særligt for GF er, at medlemmerne - ja, kunderne! - får del i overskuddet, som GF genererer gennem sin forretning. Det er nemlig medlemmerne, der ejer GF. 

Hele konceptet med GF forsikring er, at det er et forsikringsselskab, der er tæt på dig, og hvor du er tæt på GF. Derfor har GF også en ambition om at være til stede lokalt de fleste steder i Danmark. 

Men skal man have en hundeforsikring?
Det korte svar er ja!

Det er faktisk ikke bare noget, vi siger. En hundeansvarsforsikring er nemlig en lovpligtig hundeforsikring i Danmark. Det står i hundeloven, som gælder alle hundeejere.

På samme måde som hvis man ejer en bil kan man også, med sin hund, komme til at påføre andre personer, dyr eller materiel skade. Også uden, at det nogensinde har været hensigten. Og det skal man være forsikret imod.

Hvis ens hund gør skade mod andre personer, dyr eller ting, så har man som hundeejer et erstatningsansvar. Det er erstatningsansvaret, som en hundeansvarsforsikring går ind og dækker for en, hvis uheldet er ude.

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3580+ Hundeejere
920+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet