Alle hundeforsikringer

lb Hundeforsikring:
Et godt selskab, der viser dig tillid

image image image image image
4/5

(scoringen er hentet fra trustpilot)

Fra 232 kr i måneden
image image image image image

4/5

(scoringen er hentet fra trustpilot)

Få en billig LB hundeforsikring med ansvar
Med en LB hundeansvarsforsikring er du dækket ind, hvis din hund skulle forvolde skade mod andre personer, ting eller dyr. En ansvarsforsikring er lovpligtig hvis du er hundeejer, og du vil næsten med garanti ikke fortryde din forsikring hos LB forsikring.

I LB’s hundeansvarsforsikring er der inkluderet flere ting. For det første er der en standard hundeansvarsforsikring, der går ind og dækker omkostningerne, der opstår i forbindelse med erstatningsansvarssager, hvis din hund har forvoldt skade mod andre eller andres ting. Og inden vi går videre til hvad LB ellers har inkluderet i deres hundeansvarsforsikring, så lad os lige blive lidt ved dette punkt.

For ud over, at det er lovpligtigt at have en hundeansvarsforsikring, så er det rigtig ofte (nej, faktisk altid!) også en god idé. Du kan nemlig komme til at skylde mange penge væk, hvis du ikke har ansvarsforsikret din hund. Også selvom den ellers normalt virker så lille og uskyldig. Det er den garanteret også.

Men din hund kan altså uanset størrelse og nuttethed gøre mange ting, der efterlader dig erstatningsansvarlig. For eksempel kunne den hoppe op af en bruds kjole med mudrede poter; den kunne ridse lakken i en sportsvogn; den kunne komme til at bide en tilsvarende hund, barn eller voksen, så vedkommende fik permanente skader; den kunne vælte en blomstervase med vand ned over en dyr computer - ja, man kunne blive ved.

LB’s hundeansvarsforsikring dækker som noget særligt også skader, som hunden forvolder på personer eller ting under træning, udstilling eller konkurrence. Ved mange andre forsikringsselskaber skal du ud og tilkøbe en udvidet ansvarsforsikring for at komme i nærheden af noget som dette.

Og så dækker LB’s hundeansvarsforsikring også din hund, selvom den er med på en rejse uden for landets grænser. Og den dækker i helt op til 3 måneder på den anden side af grænserne. Så skal du ikke længere bekymre dig om at tage din pelsede ven med på tur, og dele alle dine oplevelser med den.

Få en bedre dækning med LB hundesygeforsikring
Er det ikke nok for dig med en ansvarsforsikring, så kan du blive dækket ekstra godt ind med LB’s hundesygeforsikring. 

Hundesygeforsikringen dækker både din hund mod omkostninger, der opstår i forbindelse med skader og sygdom. Det kunne fx være til dyrlægeregningen, behandlinger, røntgenundersøgelser og laboratorieprøver. 

Ja, forsikringen dækker sågar også tandskader, der opstår som følge af ulykker (dog ikke tyggeskader).

Er du dækket ind med LB’s hundesygeforsikring, så har du altså mindsket risikoen så meget som det overhovedet kan lade sig gøre for, at der er noget, der kommer mellem dig og din bedste ven.

LB forsikring er medlemsbaseret og elsket af mange
LB kalder sig selv for et “forsikringsfællesskab”, og det er der en god grund til. Det er nemlig et medlemsbaseret forsikringsselskab, hvilket betyder, at pengene i selskabet altid arbejder til størst mulig gavn for medlemmerne selv.

Med andre ord: hos LB forsikring får du så meget forsikring for pengene som overhovedet muligt.

Dog er det ikke bare prisen, hvor LB forsikringer udmærker sig for dig som forbruger. Du får nemlig også adgang til utallige medlemsfordele hos LB forsikring. Bl.a. kan vi nævne, at du, hvis du er studerende, kan få gode studierabatter. Du kan også lande gode leasingaftaler gennem forsikringsselskabet, ligesom du kan låne biler billigt over hele Europa gennem Sixt. 

Disse og rigtig mange flere medlemsfordele får du hos LB. Men det stopper ikke her. LB er nemlig også blandt de bedst bedømte forsikringsselskaber i Danmark på Trustpilot. De har vundet forbrugernes tillid - og det har vi stor tiltro til, at de også vil med din.

Sidst, men ikke mindst, så har LB vundet Forbrugerrådet Tænk’s kåringer som den bedste forsikring i mange forskellige kategorier i løbet af de sidste år. Dermed er det ikke bare forbrugerne, men også det offentlige og erhvervslivet, der anerkender LB for deres forsikrings-excellence. Disse udmærkelser vil du også kunne mærke grunden til, når du har en LB hundeforsikring.

For at blive medlem af LB kræver det dog, at du opfylder visse betingelser - som oftest kan det afgøres ved at se på hvilke foreninger du i forvejen er medlem af, eller hvilket erhverv du beskæftiger. Og kan du ikke blive medlem af LB forsikring lige nu grundet dine vilkår, så kan det jo være, at du skulle overveje medlemskab af andre foreninger, nu du er i gang?

Men skal man have en hundeforsikring?
Det korte svar er ja!

Det er faktisk ikke bare noget, vi siger. En hundeansvarsforsikring er nemlig en lovpligtig hundeforsikring i Danmark. Det står i hundeloven, som gælder alle hundeejere.

På samme måde som hvis man ejer en bil kan man også, med sin hund, komme til at påføre andre personer, dyr eller materiel skade. Også uden, at det nogensinde har været hensigten. Og det skal man være forsikret imod.

Hvis ens hund gør skade mod andre personer, dyr eller ting, så har man som hundeejer et erstatningsansvar. Det er erstatningsansvaret, som en hundeansvarsforsikring går ind og dækker for en, hvis uheldet er ude.

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3580+ Hundeejere
920+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet