Alle hundeforsikringer

If Hundeforsikring:
Bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk

image image image image image
4/5

(scoringen er hentet fra trustpilot)

Fra 315 kr i måneden
image image image image image

4/5

(scoringen er hentet fra trustpilot)

Hund Ansvar - så får du det grundlæggende
If tilbyder en grundlæggende hundeforsikring, der udelukkende dækker dig ind i ansvarssager. Her glemmer du ikke hvad du er forsikret imod, for det er såre simpelt - det er nemlig blot en hundeansvarsforsikring.

Men hvad dækker en hundeforsikring egentlig? Her er svaret selvfølgelig anderledes alt efter hvilken forsikring der er tale om. Men der er én forsikring, som du ved lov skal have - og det er netop hundeansvarsforsikringen. Og det er præcis sådan en, som du får med Hund Ansvar hos If Forsikring.

Denne forsikring dækker dig, hvis din hund gør skade på personer, dyr eller ting. Og har du ikke sådan en forsikring, så vil du med garanti fortryde det hvis uheldet er ude. Det kan nemlig komme til at koste rigtig mange penge

For hvad gør du, hvis din hund ridser en sportsvogn? Hvad hvis hunden glad, og med logrende hale, vælter et glas vand ud over din nevøs nye, flotte bærbare computer? Eller hvad nu hvis det værste skulle ske - at din hund i et øjebliks forvirring kom til at bide et barn?

Nej, så er det ikke nok med en undskyldning. Slet ikke. Faktisk er det sådanne ting, der i ekstreme tilfælde, og på den mest absurde måde, kan give ophav til, at folk må gå fra hus og hjem. Der kan nemlig i mange tilfælde være tale om store erstatninger, der skal lægges på bordet til dem, det er gået ud over.

Så stor en pris for at blive grebet af øjeblikket. 

Der skal vitterligt ikke mere til. Og så er det ligegyldigt hvor stor eller lille hunden er. Det betyder heller ikke noget hvor lydig du har trænet den til at være. For regnen rammer både de gode og dem, der mangler.

Alle disse bekymringer slipper du med en hundeansvarsforsikring fra If. Den dækker nemlig ind for det hele, hvis din hund på en eller anden måde skulle være årsag til tab af værdi for andre. Så slipper du for ansvaret, og betaler kun en lille slat til If for at tage det hele på sig.

Noget af det bedste ved If’s hundeansvarsforsikring er, at du ikke har nogen selvrisiko hos dette selskab. Ja, du hørte rigtigt: selvrisikoen for hundeansvarsforsikringen er 0 kr. Så bliver det ikke nemmere for dig at slippe bekymringerne, og bare være tilstede sammen med din hund.

Hund Plus - hvis du bekymrer dig om sygdom og ulykke
Hunden er din bedste ven. Det ved vi - og det siger ordsproget jo også.

Derfor vil det være et umenneskeligt valg, hvis det stod mellem at få behandlet sin hund for sygdom eller skader, eller at få lagt sin private økonomi i ruiner.

Hund Plus er for dig, der bare gerne vil være sikker. Sikker på, at din hund kan få de nødvendige undersøgelser og behandlinger hos dyrlægen. Sikker på, at din hund kan få den medicin, den har brug for. 

Kort sagt: Sikker på, at både hund og ejer har det godt. Det fortjener i begge.

Hund Super - til den store hundeelsker
Og hvis du bare slet ikke skal tænke på én eneste eventualitet med din hund, så er If’s Hund Super det rette valg. Denne forsikring er en fuldt udvidet hundeforsikring, der har det hele. Derudover har den også vundet prisen for bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk i 2020 - og den er ikke blevet ringere siden da.

Med Hund Super hundeforsikring får du både den lovpligtige hundeansvarsforsikring samt alt fra If’s Hund Plus - og oven i hatten kommer nu også dækning for: 

  • operationer og kræftbehandlinger
  • genoptræning
  • udlevering af receptpligtig medicin

Alt sammen betalt af If hundeforsikring.

Bliv din hunds sande skytsengel, og tøv ikke med at bestille Hund Super hos If. Du kan gøre det i dag.´

Oplev fordelene ved If hundeforsikring
Noget af det, som mange kunder elsker ved If’s Hund Plus- og Hund Super-forsikringer er, at If stiller gratis videokonsultationer med dyrlægen til rådighed, hvis hunden skulle være syg eller kommet til skade.

Så bliver det aldrig besværligt at komme til dyrlægen, og din hund er altid hurtigt sikret et sæt kyndige øjne, der hjælper den med at have det godt.

Derudover får du med If også stor gennemsigtighed med hvornår deres respektive forsikringer dækker din hund. Du kan nemlig købe en hundeansvarsforsikring med dækning fra samme dag, og hvis du vælger Hund Plus eller Hund Super får du også denne dækning med fra og med hunden er 61 dage gammel.

Derudover skal det selvfølgelig betones, at If’s Hund Super er blevet kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk i 2020. Konkret betyder det, at kunderne har haft særdeles gode oplevelser med denne forsikring.

If’s Trustpilot-side taler også for sig selv. Kunderne roser forsikringsselskabet for at være ærlige, redelige og for deres hurtige svartider. Klik dig ind på If’s Trustpilot-side ovenfor.

Men skal man have en hundeforsikring?
Det korte svar er ja!

Det er faktisk ikke bare noget, vi siger. En hundeansvarsforsikring er nemlig en lovpligtig hundeforsikring i Danmark. Det står i hundeloven, som gælder alle hundeejere.

På samme måde som hvis man ejer en bil kan man også, med sin hund, komme til at påføre andre personer, dyr eller materiel skade. Også uden, at det nogensinde har været hensigten. Og det skal man være forsikret imod.

Hvis ens hund gør skade mod andre personer, dyr eller ting, så har man som hundeejer et erstatningsansvar. Det er erstatningsansvaret, som en hundeansvarsforsikring går ind og dækker for en, hvis uheldet er ude.

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3580+ Hundeejere
920+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet