Alle blogindlæg

GPS-tracker til din bedste ven

Kender du det, når du står i hundeskoven og pludselig ikke kan finde din hund, som er løbet afsted med sine hundevenner? Her er en GPS til hunde løsningen. En GPS til hund er en bærbar enhed, der kan monteres på hundens krave eller sele. GPS'en registrerer og sender information om hundens placering tilbage til dig på din mobiltelefon eller computer. Du kan derefter finde den nøjagtige placering af sin hund.

Hvilke fordele er der ved at bruge en GPS til hunde?

En GPS-tracker til hunde kan have mange fordele. For det første, kan den bruges til at finde din hund, hvis den løber væk, eller hvis I er på tur i hundeskoven, og den løber frit. Den kan også bruges til at se, hvor langt og hvor hurtigt din hund løber, og dermed holde øje med dens kondition og sikre dig, at den får nok motion. 
Ydermere er nogle GPS til hunde udstyret med en gø-detektor, hvilket vil sige, at du kan høre, hvordan din hund opfører sig. Dette kan især være en brugbart, hvis hunden er alene hjemme eller er løbet væk. Hvis du opdager med GPS'en at din hund gør eller larmer, når den er alene hjemme, kan du med fordel lære den at være alene hjemme. 

Sådan finder du den bedste GPS til din hund

GPS-trackers kommer i mange forskellige former, størrelser og prisklasser. Nogle af de dyrere modeller kan endda give dig adgang til en app, hvor du kan følge med i, hvor din hund bevæger sig, og se dens rute på et kort. Derudover kan du også finde en GPS til hund, der er designet til et udendørsmiljø, så du er sikker på den ikke bliver ødelagt af vejret, eller hvis din hund tager sig en svømmetur. Nogle af de bedste GPS'er til hunde kan monteres på halsbåndet.
GPS-trackeren virker ved, at trackeren sender sin position til serveren, så du kan følge med på sin smartphone eller computer. På den måde kan du altid følge med i, hvor din hund er, og på den måde kan man også finde ud af, om der er noget galt. 

Hvordan kan man ellers få styr på sin hund?

En GPS-tracker til hunden skal helst være en sikring for, at du altid kan finde din hund eller holde øje med dens kondition. Det er en god idé ikke kun at sætte ind ved at have en GPS-tracker, men også ved at opdrage hunden godt, så den holder sig tæt på dig og lystrer på de ting, du siger. 
En GPS-tracker til hunde kan være en stor hjælp, hvis du har en udendørs aktiv hund, der elsker at løbe rundt.


GPS-tracker til din bedste ven

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3530+ Hundeejere
920+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet