Alle blogindlæg
Dette indhold er sponsoreret

Føler du at du har hele pakken? Flueben ved hus, have og hund. Men der er måske et sted inden i dig, hvor du kan mærke, at der mangler noget. Et sted, som skriger efter det yndige lille hus med fire funklende glasvægge. Klimaet i Danmark er ikke optimalt for dyrkningen af en del planter, men der er heldigvis andre metoder. Med et drivhus bliver det nemlig nemmere af plante lige hvad dit hjerte begærer i din egen have, og endda også tidligere på sæsonen end normalt, da varmen hjælper planterne godt på vej. Hvis det kniber med pladsen, kan en miniudgave også være løsningen. Se et stort udvalg af drivhuse her.

Udlev drømmen om at få grønne fingre

Hvis du har en drøm om at få mere grønne fingre og lære at mestre diverse grøntsager, planter og blomster, så er drivhuset vejen frem. Blandt andet tomater, chili, peberfrugter, agurker og krydderurter er nemmere at passe i et drivhus, men dog skal du huske, at planterne skal gødes og vandes noget oftere. Det kan være, at det tager noget træning, men med tiden vil du mestre den ene plante efter den anden. Det bliver nemmere for dig at udvikle dine egenskaber på denne måde. 

Skab hygge i haven med et drivhus

Det kan også være, du har en drøm om at skabe noget mere hygge i haven. Måske har du svært ved at finde ud af, hvordan den lidt kedelige og ubrugte have bliver et sted, hvor i kan samles om et fælles projekt. Et sted, hvor i kan opholde jer og nyde solen. Du vil finde noget, som kan pynte i haven, når man kigger ud på den. Hvis dette er drømmen, er det bestemt også en funktion som drivhuset kan have. Hæng nogle lyskæder op, sæt et par stole og et lille bord op, og skab jeres egen lille oase i dette lune og tropiske sted.


Dit eget udekøkken

Drivhuset har den fantastiske egenskab, at det kan forlænge sæsonen for dine mange grøntsager, frugter eller andre godter, som du senere kan bruge til madlavningen. Det er nemlig en helt særlig og skøn følelse, når man kokkererer med egne afgrøder fra haven. Det giver retten en ekstra kærlighed og friskhed. Drivhuset kan blive din vej til at blive mere selvforsynende med nye, spændende grøntsager, krydderurter og alt muligt andet - det er kun fantasien, der sætter grænser for dit næste planteprojekt. Der er nemlig ikke særlig langt mellem køkken og have, når man har sit helt eget skatkammer af lækkerier i baghaven, som man frit kan tage og bruge af - og som vil dufte skønt i køkkenet. Har du hus, hund og have? Så mangler du bare et drivhus

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3580+ Hundeejere
920+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet