Alle blogindlæg
Vidste du, at du nemt kan skabe smukke julepynt og dekorationer derhjemme? Der behøver ikke at koste en fortune at få en smuk og festlig julestemning. Det kan også være sjovt og givende at lave det selv.
Vi har samlet et udvalg af de bedste DIY julepynt og dekorationer, der vil få dit juletræ til at skille sig ud. Gør brug af spændende elementer som glimmerstjerner, perlekonfetti, kaffefiltre, papirfirkanter og meget andet for at lave enkle, men stilfulde kreationer til din julefest.
Læs videre for at få de bedste tips og tricks til hvordan du laver DIY julepynt og dekorationer derhjemme.

Hjemmelavet glimmerstjerne

Hvis du leder efter en måde at pynte dit juletræ på, som adskiller sig fra almindelige dekorationer, så er hjemmelavede glimmerstjerner en glimrende mulighed! Brug glimmerpapir, lim og saks til at skabe smukke glimmerstjerner, og varier størrelse og farve på dine stjerner for at give træet et unikt udseende. Tilføj en tråd eller et snørep med et hul i midten af hver stjerne og brug det til at hænge på juletræet. Glem ikke at give dine stjerner en særlig finish ved at anvende lak eller lignende for at forhindre det i at blive slidt.

Papirfirkanter juletræspynt

er et sjovt og enkelt DIY projekt for familier. Alt hvad du har brug for er forskellige farver af konstruktion papir, en saks og lim. Begynd ved at skære papir til firkanter, cirkler eller andre figurer, efter eget ønske. Når du har skåret alle figurerne ud, skal du lim figurerne sammen efter mønstre og farvekombinationer, du synes om. Når du har færdiggjort dine papirformer, skal du hænge dem op omkring juletræet eller brug dem som dekorationer i hele huset.

Lav selv kugler til juletræet

Kugler er en klassisk juletræspynt, der aldrig går af mode. Hvis du er på udkig efter en enkel DIY-løsning til at friske dit juletræ op, er dette det perfekte projekt. Alt hvad du skal bruge er glitter, lak, stykker glanset farvet papir,limstifter og en håndfuld små papirringe. Området omkring klokken kan forsegles for at forhindre overfladisk glitter i farvning af træet. Derudover er der mange andre måder, hvorpå du kan dekorere dine kugler – såsom at lime stykker af satin, lægge perler i limet og andre innovative dekorationsideer.

DIY Juledekorationer

er fantastisk til de budgetbevidste, der stadig ønsker at give deres hjem et juledesign. Det kan virke som et stort projekt, men det behøver det ikke at være. Der er mange DIY-ideer til juledekorationer, der kan skræddersys til ethvert budget og stil.
Kreative ideer til juledekorationer inkluderer brug af gamle ting som Gamle CD'er, der er blevet dekoreret med tegnet maling og klæbende håndværk til at skabe juledekorationer. Et andet kreativt projekt kunne være at udskrive særlige jul motiver på almindelig kopipapir, som derefter kan farves med farveblyanter eller farveblyanter, og klippes ud for at skabe en juledekorationer. Endelig er et andet nemt projekt at skabe dine egne julesække af almindelig stof.
Du kan skabe nogle virkelig originale juledekorationer med disse enkle DIY-ideer. Brug kunstneriske godbidder og kreativ tænkning til at hjælpe dig med at skabe juledekorationer, der er helt unikke og perfekte til jul.

Perlekonfetti stjerne

Hvis du vil tilføje et ekstra spark til din juledekoration, kan du lave en perlekonfetti stjerne! Det er et fantastisk projekt, der ikke kræver meget tid og materialer. Alt, hvad du behøver, er lidt perlekonfetti, nåle og en tråd. Først skal du lave et stjernemønster i perlekonfettiet ved at prikke huller ind i det med nålen. Når mønsteret er færdigt, kan du bruge tråden til at sy mønsteret sammen, så det danner en stjerneform. Når du har syet den helt sammen, kan du hænge den op på dit juletræ som en fantastisk dekoration.

Kaffefiltre snowflakes

er en glimrende, nem og billig idé til DIY juledekorationer. Kaffefiltre er et tilgængeligt hverdagsmateriale og meget billigt at købe. Brug dem til at skabe dekorative snefnug, der kan bruges som julepynt eller som et dekorativt element på juletræet. For at skabe snowflakes skal du folde seks kaffefiltre mange gange, så de danner en sort stjerne. Derefter skal du bruge lidt lim til at holde dem sammen. Til sidst kan du bemærke dine snowflakes ved at klippe eller tegne design på afskårette dele af kaffefiltrene. Tilføj farve eller glimmer, hvis du ønsker det. Når de er færdige, kan du hænge så mange som du ønsker på træet.

Hjemmelavede julelys

Hjemmelavede julelys er en perfekt måde at skabe en hyggelig julestemning på. For at lave dine egne hjemmelavede julelys skal du have nogle lækre levende farver, et par papirskåle, en rulle maskeringstape og nogle lyspærer. Først skal du skære papirskålene i former som fx stjerner, cirkler og firkanter. Når dine figurer er klar, skal du tegne mønstre med maskeringstape og lim derefter dine figurer til lyspærerne. Brug farvet papir og lim således, at julelysene får et festligt og farverigt udtryk. Når du er færdig kan du tænde julelysene og nyde hyggen.

Indpakning af gavekurve

En gavekurv er en sjov måde at give en samling af gaver på. En måde at forskønne presangen er ved at indpakke kurven. Det er nemt at give gaven et personligt touch, ligesom man ville gøre det med en almindelig gave. Her er nogle DIY idéer:
• Brug smukt papir og bind det med en farvet snor eller en sløjfe.
• Flet stof på samme måde som du ville gøre det med papir.
• Brug stof til at danne en taske omkring kurven og knyt et bånd omkring toppen.
• Find et par små dyr, f.eks. en kanin eller en ælling, og bind dem til den indpakkede gave.
• Lav et mønster på papiret ved at tegne eller printe et mønster, som du så klippe ud og lim på gaven.
• Lav et garnnet ud af skørt garn og placeret det over kurven for at give en dekorativ effekt.
Sådan har du et par idéer til at give gavekurven et personligt og æstetisk touch.

DIY idéer til juletræspynt

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3520+ Hundeejere
920+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet