Alle blogindlæg

Lav din research inden du vælger din hund

Går du med planer om at købe en hund, og glæder du dig til at blive hundeejer for første gang, kan det være en god ide at lave lidt research på, hvilken hund der passer godt til dig og din familie, hvis du ikke allerede har gjort det.

 

Der er nemlig stor forskel på de mange forskellige hunderacer, og du kan langt fra regne med, at alle hunde bare opfører sig på den samme måde.

Vigtigt at lave din research på forhånd så du vælger rigtigt

Ligesom du også vil lave research, inden du spiller på Bet 365, så du ikke taber penge, er det også vigtigt at lave din research, inden du køber din nye hund.

 

Du kan dog glæde dig over, at det nu er 2020, og det meste af den information, du har brug for, findes på nettet. I gamle dage skulle du ned og låne den ene bog efter den anden på biblioteket, hvis du ville lave en god og grundig research til valget af hund.

 

Nu kan du nemt bare gøre brug af Google og Youtube og finde frem til lige præcis den information, du mangler for at kunne træffe din beslutning.

Temperament, hårpleje og aktivitet

Men hvad er det så helt præcist, du skal tænke over, når du skal vælge hund? Hvilken hund skal jeg have?

 

Noget af det første kan eks. være størrelsen. Hvor stor en hund har du lyst til at have, og hvor meget plads har du? En stor hund kræver ofte meget mere plads end de små.


Dernæst kan det være ting som temperament og selvstændighed. Nogle hunde er meget sværere at opdrage på end andre, mens nogle af meget rolige og andre er hidsige af natur.

 

Der er også stor forskel på krav til hårpleje. Nogle hunde fælder slet ikke og kræver måske bare en tur med børsten en gang om ugen, mens andre skal plejes hver dag.

 

Og så er der nogle hunde, der kræver rigtig meget aktivitet og aktivering, mens andre bare tuller rundt og slapper af i et lavt gear. Alt dette er værd at kigge nærmere på, når du skal vælge den helt rette hund til din familie.

Find en god kennel at købe din hund fra

Det er også en god ide at finde en god kennel at købe din hund fra. Der er heldigvis mange gode i Danmark.

 

De gode kenneler har tit certifikater og mærker, så du er sikker på, at du køber din hund fra et godt og sikkert sted med stamtavle og så videre. De fleste kenneler har disse ting stående klart og tydeligt på deres hjemmesider, så du ikke er i tvivl.

Lav din research inden du vælger din hund så du vælger rigtigt

Find den bedste Hundeforsikring till din bedste ven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem non libero, ex eum molestiae cum sunt expedita dolor. Impedit perspiciatis assumenda modi.

En tur i hundeskoven giver dig og din hund
en positiv oplevelse i naturen

Download "Hundeskove i Danmark" appen

410+ Hundeskove
3580+ Hundeejere
920+ Bedømmelser

Hundredevis af hundeskove pakket ned i én 
App - Det perfekte værktøj til alle hundeejere!

Find en hundeskov i dit
nærområde baseret på din
GPS-position
Interaktivt kort med
hundredvis af Hundeskove i
Danmark
Hundeskovene i Danmark
Victoria

Victoria

3875 Merrijig Allerød Kommune
Indhegnet
Taulov Hundemark

Taulov Hundemark

7000 Taulov Fredericia Kommune
Indhegnet
Hårlev Byskov Hundeskov

Hårlev Byskov Hundeskov

4652 Hårlev Stevns Kommune
Indhegnet
Tarup-Davinde Hundeskov

Tarup-Davinde Hundeskov

5220 Odense Odense Kommune
Indhegnet